Noile achiziţii de la HC Zalău sunt încrezătoare înaintea noului sezon

„Unul dintre factorii de decizie pentru care am ales echipa din Zalău a fost faptul că vom lucra cu profesorul Gheorghe Tadici”

Două din cele trei handbaliste transferate în această vară de HC Zalău se pregătesc sub comanda managerului Gheorghe Tadici încă de săptămâna trecută, când a avut loc reunirea lotului. Teodora Bloj şi Larisa Tamaş sunt cele două jucătoare care au fost prezente încă de la prima şedinţă de pregătire, în timp ce a treia achiziţie, Anca Onicaş, se află la lotul naţional de junioare în vederea pregătirii şi participării la Campionatului European Under 19.
După ce a evoluat timp de şapte ani în străinătate, la formaţii din Ungaria şi Germania, Teodora Bloj, s-a întors la începutul acestui an la formaţia din Târgu Mureş, iar în această vară a ajuns la o înţelegere cu clubul manageriat de Gheorghe Tadici, acomodându-se repede la echipa zălăuană. „M-am acomodat repede la echipa din Zalău. Mă bucur că m-am întors în România după o perioadă lungă de timp. Fetele de la Zalău au fost primitoare cu mine, la fel şi staff-ul tehnic şi mă simt foarte bine aici. Faptul că voi lucra cu domnul Tadici a fost un motiv în plus să aleg echipa din Zalău. Vrem să facem o pregătire cât mai bună în această vară şi sper să obţinem rezultate cât mai bune în noul sezon”, ne-a declarat Teodora Bloj.
Handbalista târgmureşeană a jucat în Ungaria la HNKC Hodmezovasarhely şi la KC Siofoc, iar în Germania, la Tuss Metzingen şi HSG Pforzeim.
Larisa Tamaş, cea de-a doua achiziţie, a ajuns în această vară la HC Zalău, după ce în ultimele două sezoane a activat la Universitatea Neptun Constanţa. „Au fost destul de grele primele antrenamente, dar cred că mă voi acomoda în scurt timp. Faptul că voi avea şansa să lucrez cu domnul Tadici a fost un motiv în plus pentru mine să vin la această echipă. A contat mult şi faptul că Zalăul a avut o clasare mai bună decât echipa din Constanţa. Cred că putem realiza în sezonul următor ceea ce ne propunem, chiar dacă multe echipe din Liga Naţională s-au întărit în pauza de vară”, a precizat Larisa Tamaş.
Handbal Club Zalău a plecat joi într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei până în data de 27 iulie.

Leave a Comment