Naţionala lui Tadici începe preliminariile pentru Euro 2014

Din lotul României fac parte şi două handbaliste de la HC Zalău: căpitanul Georgiana Ciciulete şi Crina Pintea

Aflată în faza de reconstrucţie de mai bine de zece luni, naţionala de handbal a României îşi propune să ajungă la turneul final al Campionatului European din 2014, primul duel din preliminariile acestei competiţii find programat miercuri, la Oradea. „Tricolorele” pregătite de Gheorghe Tadici vor întâlni Norvegia, a cărei reprezentativă este dublă campioană olimpică, dublă campioană mondială şi de cinci ori campioană europeană.
Din grupa României mai face parte reprezentativa Belarusului, cu care naţionala ţării noastre se va duela anul viitor, echipele clasate pe primele două locuri urmând să se califice la Campionatul European.
Partida tur dintre România şi Norvegia este programată miercuri, de la ora 18, în Sala „Antonio Alexe” din Oradea, iar printre spectatorii prezenţi în tribune se va afla şi un grup alcătuit din aproximativ 30 de suporteri zălăuani.
Returul dintre cele două reprezentative va avea loc duminică, în Norvegia, de la ora 17:15 (ora României).
Lotul României pentru „dubla” Norvegia: portari – Ungureanu, Nichita, Dedu; extreme – Ardean, Nechita, Chiper, Pârvuţ; pivoţi – Agrigoroaie, Tătar, Pintea, Ciuciulete; linia de 9 metri – Perianu, Brădeanu, Buceschi, Băbeanu, Ţăcălie, Marin, Olteanu şi Vizitiu. Antrenori: Gheorghe Tadici şi Florin Pera

Alte articole

One Thought to “Naţionala lui Tadici începe preliminariile pentru Euro 2014”

  1. Anonim

    D-le ziarist, de cand si-a „tras” tadici o nationala?! Poate ati vrut sa spuneti ca este vorba de echipaationala a Romaniei, intamplator degringolata de acest tadici!

Leave a Comment