Naţionala condusă de zălăuanul Marius Lazăr începe campania de calificare la Campionatul European

Antrenorul secund al echipei zălăuane de volei, Marius Lazăr, şi-a petrecut Sărbătorile de Iarnă în cantonament, alături de naţionala Under 18 a României, al cărei selecţioner este. „Tricolorii mici” au efectuat un stagiu de pregătire la Bucureşti în vederea participării la primul turneu de calificarea la Campionatul European, programat în perioada 12 – 16 ianuarie, la Sofia, în Bulgaria.

România va juca la Sofia cinci partide, adversarele României fiind Serbia, Bulgaria, Grecia, Muntenegru şi Turcia.

Echipa clasată pe primul loc la turneul de la Sofia, se va califica la turneul final al Campionatului European, urmând ca celelalte echipe să participe la al doilea turneu de calificare, programat în primăvara acestui an.

Din lotul condus de Marius Lazăr face parte şi un voleibalist zălăuan, Cezar Abraham, fiul fostului căpitan al echipei naţionale de seniori, Mircea Abraham.

Naţionala ţării noastre va susţine primul meci miercuri, 12 ianuarie, împotriva Serbiei, iar o zi mai târziu va întâlni Bulgaria. În 14 ianuarie este programat duelul cu Grecia, iar în 15 ianuarie, cu Muntenegru. Ultimul meci va avea loc în 16 ianuarie, cu Turcia.

Leave a Comment