Morişca se învârte din nou la SCM Zalău

SCM Zalău a simţit, din nou, gustul victoriei, sâmbătă după-amiaza, câştigând cu scorul de 5 – 2 meciul susţinut pe terenul celor de la CA Oradea, ocupanta locului doi în clasamentul Seriei a X-a. Zălăuanii veneau după trei înfrângeri consecutive, iar un nou eşec ar fi complicat extrem de mult lucrurile în ceea ce priveşte calificarea în play-off şi la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a II-a.
Jucătorii conduşi de George Zima au arătat mai bine ca în partidele precedente, au evoluat cu mai multă ambiţie şi determinare, iar acest lucru s-a văzut şi în evoluţia scorului. Doar trei minute au trecut de la fluierul de start al arbitrului Kovacs, că Dan Berci a şi deschis scorul pentru zălăuani. Cosmin Meşter l-a surprins pe portarul gazdelor cu un şut de la 25 de metri în minutul 39, stabilind scorul pauzei: 0 – 2.
După revenirea de la cabine, CAO a redus din handicap în minutul 50, prin Marius Hosu, dar după 10 minute, Sergiu Jurj a dus Zalăul, din nou, la două goluri diferenţă, marcând pentru 1 – 3. Scorul a devenit 2 – 3 în minutul 79, după o învâlmăşeală în careul zălăuan, dar cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, Mihai Doroftei a adus liniştea în tabăra zălăuană, înscriind pentru 2 – 4. Partida s-a încheiat cu scorul de 2 – 5, Letan trimiţând balonul în proprie poartă în minutele de prelungiri.
După succesul de la Oradea, SCM Zalău acumulează 9 puncte şi urcă pe poziţia a V-a în clasament, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita formaţiei CFR II Cluj.

2 Thoughts to “Morişca se învârte din nou la SCM Zalău”

  1. Anonim

    Oricum victoria asta nu e meritul lui Pașca demisia pasca

  2. Gheorghe

    Esti obsedat – bolnav de Pașca ? Și nu de azi ,de ieri . Vrei sa mesteci rahatul din gura ta pînă îl termini chiar tot ?
    Pașca nu antrenează . Responsabilitatea rezultatelor ,în orice sport apartine antrenorului si ..presedintelui clubului , çcîrcotaș de meserie !

Leave a Comment