Mircea Abraham, absent la acţiunea echipei naţionale

Surse din anturajul antrenorului susţin că relaţia dintre Abraham şi selecţionerul Dan Gavril nu este tocmai „roză”, existând varianta ca cei doi să nu mai colaboreze

Antrenorul principal al echipei Phoenix Şimleu Silvaniei, Mircea Abraham, numit secund la naţionala masculină de volei, nu s-a prezentat la acţiunea pe care „tricolorii” au început-o duminică, la Piatra Neamţ.
Principalul motiv al absenţei îl reprezintă faptul că Abraham nu doreşte să-şi lase jucătorii singuri în pregătire, având în vedere că România va sta două săptămâni în pregătire la Piatra Neamţ. „El este singurul antrenor al echipei din Şimleu şi nu putea lăsa jucătorii să se pregătească singuri”, a explicat absenţa secretarul general al Federaţiei Române de Volei, Viorel Manole.
Surse din anturajul antrenorului susţin însă că tehnicianul formaţiei şimleuane nu se află într-o relaţie foarte bună cu selecţionerul Dan Gavril, iar Abraham nici nu va mai participa la acţiunile echipei naţionale până când nu va fi rezolvată problema băncii tehnice.
Voleibaliştii „tricolori” se vor pregăti timp de două săptămâni la Piatra Neamţ, după care vor participa la al doilea turneu din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2014, programat în Polonia.

 

Leave a Comment