Mihaela Cheţa şi Crina Pintea au evoluat în amicalul cu Ungaria

Naţionala pregătită de Gheorghe Tadici a susţinut miercuri după-amiaza primul amical din seria celor programate în această săptămână, întâlnind reprezentativa Ungariei la Debrecen. Gazdele au început mai bine jocul, „tricolorele” făcând câteva greşeli în prima parte a meciului care le-au permis jucătoarelor maghiare să aibă aproape în permanenţă un avantaj de trei goluri. Până la pauză, naţionala lui Tadici a redus din handicap, iar tabela a arătat 16 – 15 în favoarea reprezentativei ţării gazdă.
Anita Gorbics, vedeta formaţiei maghiare, a înscris de 12 ori în poarta apărată „tricolorelor” şapte dintre ele fiind din aruncări de la şapte metri. România a încercat în partea secundă să ţină cât mai aproape de Ungaria, dar a avut un moment de cădere în care nu a reuşit să marcheze niciun gol timp de 15 minute, iar Ungaria s-a impus cu 28 – 22.
Reprezentativa României va mai susţine la finalul acestei săptămâni trei partide de verificare în faţa Rusiei, toate la Oradea, primul fiind programat vineri, de la ora 17:15, în direct pe DigiSport2.
Din cele patru handbaliste de la HC Zalău rămase la lotul naţional după plecarea Claudiei Constantinescu, în amicalul cu Ungaria, Tadici le-a folosit pe portarul Mihaela Cheţa şi pivotul Crina Pintea.
Ungaria: Orsolya Herr, Eva Kiss – Krisztina Triscsuk (1), Zita Szucsanszki, Aniko Kovacsics (2), Anita Bulath (1), Anita Gorbicz (12), Kinga Klivinyi (2), Piroszka Szamoransky, Bernadett Bognar-Bodi (3), Szabina Mayer, Planeta Szimonetta (1), Zsuzsanna Tomori (5), Ildiko Erdosi, Monika Kovacsicz (1). Antrenor: Andras Nemeth.
România: Paula Ungureanu, Mihaela Cheţa – Aneta Pîrvuţ, Ada Nechita (6), Crina Pintea, Oana Bondar, Aurelia Brădeanu (1), Laura Oltean (2), Cristina Zamfir (4), Daniela Băbeanu (1), Nicoleta Tudor, Florina Chintoan (5), Eliza Buceschi (1), Valentina Ardean-Elisei (1), Camelia Hotea (1). Antrenor: Gheorghe Tadici.

2 Thoughts to “Mihaela Cheţa şi Crina Pintea au evoluat în amicalul cu Ungaria”

  1. Georgi

    Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email: coman_georgi@yahoo.com

  2. Suporter

    Din pacate Cheta si Puiu nu au aratat ca merita la nationala. L-au incurcat mai mult pe Tadici, pe acolo. Mai bine ramaneau la echipa, sa-si vada de pregatire. din pacate Ciuciulete s-a accidentat grav si se v-a simti la echipa de club tare mult.

Leave a Comment