Meciuri din trei în trei zile pentru voleibaliştii de la SCM Zalău

Clasată pe locul şase la finalul sezonului regulat, SCM Zalău a ratat calificarea în play-off, evoluând în grupa pentru stabilirea locurilor 5 – 8. Voleibaliştii pregătiţi de argentinianul Horacio Dileo au programate meciuri din trei în trei zile în această fază, cu excepţia ultimelor două jocuri, programate în 16, respectiv 20 aprilie.

În primul duel al acestei faze, SCM s-a impus cu 3 – 0 pe teren propriu, în faţa Ştiinţei Explorări Baia Mare, apoi a cedat cu 0 – 3 în deplasarea de la Olimpia Titanii. Sâmbătă, zălăuanii au revenit pe teren propriu, obţinând o nouă victorie în trei seturi, de această dată în faţa celor de la Ştiinţa Bucureşti. Miercuri, formaţia de la poalele Meseşului se deplasează la Baia Mare, pentru returul cu Ştiinţa Explorări, fiind al şaselea duel dintre cele două formaţii în acest sezon, patru în campionat şi două în Cupa României.

După jocul de sâmbătă, urmează o pauză de trei săptămâni, urmând ca SCM Zalău să întâlnească, în 16 aprilie, pe teren propriu, Titanii Bucureşti. În ultima etapă, programată în data de 20 aprilie, echipa zălăuană va evolua în deplasare, la Ştiinţa Bucureşti.

Echipa pregătită de Horacio Dileo şi Marius Lazăr mai are şanse foarte mici la locul cinci, având în vedere că a pierdut săptămâna trecută cu 0 – 3 pe terenul celor de la Titanii Bucureşti.

În play-off-ul Diviziei A1 evoluează Arcada Galaţi, SCMU Craiova, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.

One Thought to “Meciuri din trei în trei zile pentru voleibaliştii de la SCM Zalău”

  1. […] Clasată pe locul şase la finalul sezonului regulat, SCM Zalău a ratat calificarea în play-off, evoluând în grupa petru stabilirea locurilor 5 – 8. Voleibaliştii pregătiţi de argentinianul Horacio Dileo au programate meciuri din trei în trei zile în această fază, cu excepţia ultimelor două jocuri, programate în 16, respectiv 20 aprilie. În primul duel al acestei faze, SCM s-a impus cu 3 – 0 pe teren propriu, în faţa Ştiinţei Explorări Baia Mare, apoi a cedat cu 0 – 3 în deplasarea de la Olimpia Titanii.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment