Martin Stoev, după înfrângerea din finala Cupei României: „Aşa se întâmplă când joci fără bani, fără jucători şi fără moral”

După două sezoane consecutive în care a câştigat eventul, Tomis Constanţa a pierdut săptămâna trecută primul trofeu din acest an, fiind învinsă în finala Cupei României cu un categoric 0 – 3 de vicecampioana Volei Municipal Zalău. Gruparea de la malul mării nu a putut dispune pe trei dintre jucătorii titulari, doi părăsind echipa din cauta problemelor financiare cu care se confruntă clubul, în timp ce al treilea nu a putut evolua din cauza unor probleme de sănătate.
„Aşa se întâmplă când ajungi să joci finala Cupei României fără bani, fără jucători, fără moral. În finală am avut doar nouă jucători pe foaie, dar nici jocul nu ne-a mai mers. Stancu a fost obosit, nu s-a recuperat după meciul anterior, dar nici Laza nu a mai jucat la fel de bine pe faza de atac. De aceea am încercat cu Stoian trăgător în ultimul set”, a explicat Martin Stoev înfrângerea în faţa Zalăului.
„Felicit echipa din Zalău, care în finală a jucat mai bine şi a învins pe merit. Noi am pierdut pentru că nu am mai reuşit să evoluăm aşa cum am făcut-o în ultimele săptămâni, fără doi jucători importanţi şi fără libero-ul titular. Chiar şi aşa, am avut şansa noastră, dar nu am mai avut energia pe care am avut-o în semifinală”, a declarat extrema Bojan Janic.

Leave a Comment