Marius Paşca şi-a dat demisia de la Arieşul Turda

Rezultatele modeste din primele cinci etape, în special cel din partida de vineri, 0 – 6 cu Metalurgistul Cugir, l-au determinat pe antrenorul zălăuan, Marius Paşca, să înceteze colaborarea cu formaţia Arieşul 1907 Turda. „Cred că este mai bine să încetăm colaborarea şi să ne vedem fiecare de drumul lui. De când sunt antrenor nu am mai fost învins la un asemenea scor, iar ceea ce s-a întâmplat vineri a umplut paharul. Sper ca echipa să-şi revină odată cu schimbarea mea din funcţia de antrenor şi să aibă o cu totul altă evoluţie”, ne-a declarat tehnicianul zălăuan.

Schimbat, în această vară, din funcţia de antrenor al echipei FC Zalău, după ce a antrenat formaţia de la poalele Meseşului timp de opt sezoane, Marius Paşca a fost numit, în această vară, antrenor principal la Arieşul 1907 Turda, fiind secondat de Cosmin Tilincă, fostul jucător al CFR-ului.
Din păcate pentru antrenorul Paşca, formaţia din Turda nu a obţinut niciun succes cu el pe bancă, înregistrând trei remize şi două înfrângeri: 0 – 3, în prima etapă, la FCM Baia Mare, 2 – 2, acasă, cu Unirea Jucu, 1 – 1 la Oşorhei, 0 – 0, pe teren propriu, cu Unirea Dej şi 0 – 6, în runda de vineri, pe teren propriu, cu Metalurgistul Cugir.
Cel mai vehiculat nume pentru postul de antrenor principal la Arieşul Turda este Ştefan Fogoroşi, care a mai pregătit echipa din Turda, în sezonul trecut.
Transferat la echipă, la solicitarea antrenorului Marius Paşca, fundaşul zălăuan, Maior Istvan, va rămâne la formaţia din Turda, cel puţin până în această iarnă, când urmează să-i expire contractul.

 

Leave a Comment