Aurel Vlaicu, după câştigarea Cupei „Explorări”: „Evoluţia echipei este tot mai bună, dar mai avem de muncit”

Dacă la primul turneu din această toamnă, Cupa „Universitatea”, jocul echipei CS Volei Municipal Zalău nu a arătat foarte bine, evoluţia formaţiei de la poalele Meseşului a fost cu totul alta la Cupa „Explorări”, turneu desfăşurat la finele săptămânii trecute, la Baia Mare.

Formaţia pregătită de Aurel Vlaicu a câştigat toate cele trei partide susţinute: 3 – 1 cu Unirea Dej şi 3 – 0 cu Gorter Kecskemet şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, ocupând, la final, prima poziţie.
Tehnicianul Aurel Vlaicu a precizat că „evoluţia echipei este mai bună decât la primul turneu. Relaţiile de joc încep să se lege, iar jucătorii pe care i-am transferat în această vară se integrează tot mai bine. Sunt convins, însă, că, până la startul noului sezon, toţi jucătorii se vor integra bine. totuşi, mai avem de muncit ca jocul să arate aşa cum îmi doresc”.
Clubul zălăuan va organiza la finalul acestei săptămâni un turneu amical la care au fost invitate: Ştiinţa Explorări Baia Mare, Phoenix Şimleu Silvaniei şi Universitatea Cluj.
Programul turneului de la Zalău:
joi, 3 octombrie 2013
ora 16, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Phoenix Şimleu
ora 18, CSVM Zalău – Universitatea Cluj
vineri, 4 octombrie 2013
ora 16, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Universitatea Cluj
ora 18, CSVM Zalău – Phoenix Şimleu
sâmbătă, 5 octombrie 2013
ora 11, Universitatea Cluj – Phoenix Şimleu
ora 13, CSVM Zalău – Explorări Baia Mare

Leave a Comment