Marisa a câştigat ediţia din acest an a „Memorialului Radu Gog”

Euro Dezmembrări, câştigătoarea ediţiei trecute, a pierdut în acest an în finală cu scorul de 4 – 3 după executarea loviturilor de departajare

„Memorialul Radu Gog” a adunat la start în acest an 12 echipe la categoria open, formaţiile participante fiind împărţite în patru grupe a câte trei echipe. Euro Dezmembrări a fost câştigătoarea Grupei A, iar în cea de-a doua grupă, pe prima poziţie s-a situat Marisa. Fan Curier a fost câştigătoarea Grupei C, iar în ultima grupă s-a impus Trans Jibou.
În faza semifinale, Euro Dezmembrări s-a impus cu scorul de 2 – 0 în faţa celor de la Fan Curier, iar Marisa a trecut cu acelaşi scor de Trans Jibou.
Finala a fost una extrem de disputată. Euro Dezmembrări a condus cu 1 – 0 la pauză, prin golul înscris de Radu Blaga, iar Marisa a restabilit egalitatea după pauză prin reuşita lui Tudor Ulmeanu. Scorul a fost egal la finalul timpului regulamentar, trecându-se direct la loviturile de departajare, la finalul cărora Marisa s-a impus cu scorul de 4 – 3.
Categoria old-boys a fost câştigată de Armătura Zalău, pentru care „Memorialul Radu Gog” a însemnat prima competiţie la care a participat după zece ani de la desfiinţare.
Organizatorii au oferit la final diplome tuturor echipelor participante, iar formaţiile de pe primele locuri li s-au acordat şi trofee.
Au fost acordate şi premii individuale. La categoria old-boys, cel mai vârstnic jucător a fost desemnat Tunyogi Ferenc, iar golgeter, Alexandru Pop, de la Armătura Zalău. Tot de la Armătura Zalău a fost desemnat şi cel mai bun portar, Călin Pop, iar cel mai bun jucător a fost numit Daniel Magdaş, de la echipa Lexus Team.
La categoria open, cel mai tânăr jucător a fost Boros Sandor, de la echipa DIFK Deja, iar golgeter, Gabriel Ţiriac, de la Trans Jibou. Cel mai bun portar al acestei categorii a fost Alexandru Pop, tot de la Trans Jibou, iar cel mai bun jucător, Cosmin Sabou, de la Euro Dezmembrări.
Pe lângă licitaţia de tricouri, a fost organizată şi o tombolă, unde premiul „cel mare” a fost un tricou al echipei naţionale de fotbal a României cu semnăturile tuturor jucătorilor, acesta fiind câştigat de Florin Pop, delegatul echipei Marisa.

Leave a Comment