Marcel Tarle este noul director executiv al Rematului

Marcel Tarle este noul director executiv al Rematului

Campioana Romaniei la volei masculin, Remat Zalau si-a schimbat saptamana trecuta stafful administrativ, postul de secretar fiind ocupat de Virgil Trif, iar in cel de scouter fiind numit Szenasi Lorand, antrenorul echipei de cadeti de la CSS Zalau. Nu s-a stabilit insa numele noului director executiv, aceasta functie fiind ocupata in trecut de Nicu Sarb. Pentru acest post s-au vehiculat numele lui Marcel Doru Tarle, fostul aruncator de disc si cel al lui Vasile Streang, fost jucator si antrenor de volei, actualemente director adjunct la CSM Zalau, insa presedintele Liviu Ciupe a precizat ca postul va fi ocupat de Marcel Tarle. In aceasta saptamana vom stabili cine va prelua aceasta functie. Probabil va fi numit Doru Tarle.

Fostul sportiv de performanta ne-a dezvaluit ca s-a inteles deja cu cei din conducerea Rematului, urmand sa semneze contractul in aceasta saptamana. Ne-am inteles si urmeaza ca in aceasta saptamana sa semnam contractul, a precizat Tarle.

Nici Vasile Streang nu ar fi spus nu unei colaborari cu echipa campioana. Probabil au fost discutii, dar eu nu am vorbit cu nimeni concret despre acest lucru. Cred insa ca pentru mine ar fi un pas inainte sa preiau functia de director executiv la Remat.

Virgil Trif si Szenasi Lorand si-au intrat in atributii inca de saptamana trecuta, de la meciul pe care Rematul l-a sustinut pe teren propriu, in fata celor de la Unirea Dej. La meci a fost prezent si Doru Tarle, acesta incepandu-si munca la Remat din aceasta saptamana, dupa ce va semna contractul.

Leave a Comment