Măgura Cisnădie, a patra „victimă” din acest sezon a Zalăului

Handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici au făcut două reprize diferite în partida cu Măgura Cisnădie. După o primă parte în care jocul a arătat bine, iar diferenţa de la pauză a fost de şapte goluri (20 – 13), partea secundă nu a mai fost la fel de bună, iar cele două formaţii au terminat la egalitate actul secund (12 – 12), rezultatul final devenind 32 – 25 în favoarea Zalăului.

HC Zalău a urcat din nou pe poziţia a şasea în clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin, după ce s-a impus sâmbătă cu scorul de 32 – 25 în duelul de pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Practic, handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici au rezolvat problema victoriei încă din prima jumătate de oră, diferenţa de la pauză fiind de şapte goluri, 20 – 13, la fel ca cea de la finalul jocului.
Zalăul a înscris de trei ori consecutiv în debutul partidei, două reuşite aparţinându-i Claudiei Constantinescu, iar una, pivotului Georgiana Bazon, iar scorul a fost 3 – 0 în minutul patru.
Cu Adina Mureşan într-o formă bună în poartă, dar şi cu o poftă mare de joc din partea Claudiei Constantinescu, Zalăul s-a distanţat tot mai mult pe tabelă odată cu trecerea timpului. Prima diferenţă de şapte goluri s-a înregistrat în minutul 21, la scorul de 14 – 7. Avantajul Zalăului a crescut la opt goluri în minutul 25, când tabela a arătat 17 – 9. Tot opt goluri a fost diferenţa şi în minutul 29, 20 – 12, dar ultimul gol al reprizei l-au marcat oaspetele, prin Natasa Krnik, iar la vestiare s-a intrat cu 20 – 13.
Partea secundă nu a mai fost la fel de bună pentru handbalistele lui Tadici, care au ratat şi trei aruncări de la şapte metri. Măgura Cisnădie s-a apropiat cel mai mult de formaţia zălăuană la cinci goluri, 25 – 20 arătând tabela după 45 de minute. Şapte minute mai târziu, echipa zălăuană a refăcut diferenţa de şapte goluri, dar în final a irosit câteva atacuri, spre nemulţumirea managerului Gheorghe Tadici.
„Am realizat ceea ce ne-am propus pentru acest „mini-campionat” desfăşurat în decurs de o lună. Sunt mulţumit din punct de vedere al punctelor obţinute, puteam avea chiar mai multe dacă mă gândesc la meciul de la Craiova. După şapte etape desfăşurate într-o perioadă atât de scurtă şi la o intensitate atât de mare, este nevoie de o recuperare din partea fetelor. Astăzi (sâmbătă, n.r.) am jucat cu o echipă arţăgoasă, care a făcut şi un fel de anti-joc, au fost şi o serie de decizii din partea arbitrilor pe care pur şi simplu nu le-am înţeles. Nici fetele nu s-au mai mobilizat în repriza a doua la fel de bine ca în prima. Au dat 20 de goluri în prima repriză şi fetel au crezut că va decurge totul la fel şi în partea a doua. S-au complicat de multe ori, chiar dacă eu le-am cerut să joace cât mai simplu. Nu sunt mulţumit de jocul din repriza a doua, dar în final sunt importante punctele”, a declarat Gheorghe Tadici.
În Liga Naţională va urma o perioadă de pauză până în data de 17 octombrie, când formaţia de la poalele Meseşului va evolua pe terenul nou-promovatei HC Alba Sebeş.
HC Zalău: Adina Mureşan, Ana Maria Inculeţ – Claudia Constantinescu (14), Andrada Trif (4), Georgiana Bazon (3), Diana Puiu (3), Larisa Tamaş (2), Valentina Bardac (2), Roxana Rob (2), Sabine Klimek (1), Teodora Bloj (1) şi Anca Onicaş. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici
Măgura Cisnădie: Viorica Şuba, Sitenko Jana – Roxana Gatzel (11), Irina Lazarin (3), Carmen Veşca (3), Cristina Ciuplea (3), Mihaela Stănciulescu (2), Ştefania Florea (2), Maria Popescu şi Adriana Chelaru. Antrenor: Alexandru Weber
Finanţator HC Zalău: Consiliul Judeţean Sălaj. Acţionari: Inserco, Total AS, Ady Com, Damco Press. Colaboratori: Cento Group, Hanul Drumeţilor, Brilliant Parc, SC STC Invest SRL, Vidalis, Magazin Sălăjean, Sălăjeanul TV şi Accent Art.

Alte articole

One Thought to “Măgura Cisnădie, a patra „victimă” din acest sezon a Zalăului”

  1. Nistor

    Organele de conducere din judet si municipiu trebuie sa dea de pamant cu cei de la ANAFul local , care urmaresc cu tot dinadinsul , sa termine sportul de performanta din judet , doar pt ca asa vor ei sa interpreteze legile dupa bunul lor plac , ceea ce NU se intampla NICAERI in alte judete . Dragi conducatopri de judet si municipiu SPALATI-_VA pe cap cu ei , ca voi promovati toti INCOMPETENTI,comunisti adevarati , UTCisti de ieri…

Leave a Comment