Luceafărul Bălan s-a înscris vineri în Liga a III-a

Formaţia pregătită de Marius Paşca va începe pregătirile pentru noul sezon luni, 27 iulie

Incertitudinea a luat sfârşit la Luceafărul Bălan, noua echipă sălăjeană promovată în Liga a III-a de fotbal. Antrenorul Marius Paşca ne-a informat că a trimis vineri către Federaţia Română de Fotbal un dosar care conţine toate actele necesare înscrierii echipei Luceafărul Bălan în Liga a III-a de fotbal.
„M-am ocupat personal de acel dosar, iar vineri, după ce am avut toate actele necesare, l-am trimis către federaţie. Mai avem o săptămână de vacanţă, iar de luni vom începe pregătirile pentru noul sezon. Mai suntem în discuţii cu câţiva jucători, dar până la reunire vom şti cu exactitate care este lotul pe care ne putem baza. Sper să găsim o variantă convenabilă şi cu desfăşurarea antrenamentelor, fiindcă avem mulţi jucători studenţi la facultăţi din Cluj, iar alţii, care lucrează. Fără antrenamente nu ne putem prezenta la meciurile din Liga a III-a şi sper ca de acest lucru să fie conştienţi şi jucătorii. Sunt încrezător şi cred că nu ne vom face de ruşine în campionat”, a precizat antrenorul Marius Paşca.
Luceafărul Bălan a promovat în Liga a III-a în această vară, după ce a învins cu scorul de 6 – 4 la general Olimpia II Satu Mare. Sătmărenii s-au impus cu 2 – 1 în partida tur, iar returul de la Gîlgău Almaşului a fost câştigat cu scorul de 5 – 2 de formaţia sălăjeană.
Echipa din Bălan a jucat săptămâna trecută primul meci oficial de după promovare, pierzând cu scorul de 1 – 3 meciul susţinut pe teren propriu în faţa celor de la Sănătatea Cluj.
Startul noului sezon al Ligii a III-a de fotbal este programat vineri, 28 august, cele două reprezentante ale Sălajului, FC Zalău şi Luceafărul Bălan urmând să evolueze în aceeaşi serie.

Leave a Comment