Luceafărul Bălan a devenit „lanterna roşie” în Liga a III-a

Echipa antrenată de Marius Paşca a cedat cu 1 – 2 duelul de sâmbătă, susţinut în deplasare în faţa Industiei Galda, după ce a condus cu 1 – 0, iar în ultimele 20 de minute a evoluat în superioritate numerică.

Luceafărul Bălan a „bifat” sâmbătă al şaselea eşec consecutiv din actualul sezon al Ligii a III-a de fotbal, coborând pe ultimul loc al clasamentului după ce a pierdut cu scorul de 1 – 2 duelul cu Industria Galda. Formaţia de pe malul Someşului a făcut schimb de locuri în clasament cu FC Zalău, care a urcat pe penultimul loc după remiza înregistrată pe teren propriu în faţa liderului Luceafărul Oradea.
Jucătorii Bălanului sperau la prima victorie în Liga a III-a, iar la cum a decurs primul sfert de oră se părea că sălăjenii vor produce surpriza etapei. Echipa pregătită de Marius Paşca a reuşit să deschidă scorul în minutul 15, prin Raul Brânduşe, care a profitat de o neînţelegere între un fundaş şi portarul echipei gazdă. Din păcate, bucuria sălăjenilor a durat doar trei minute, Flaviu Baghiu restabilind egalitatea în minutul 19 printr-un lob de la aproximativ zece metri.
Gazdele au reuşit chiar să mai încrie o dată până la pauză, în minutul 45. Industria Galda a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, dar portarul Marius Groza a respins execuţia lui George Olar. Mingea a ajuns, însă, la Daniel Lupşan, care a înscris pentru 2 – 1.
În partea a doua, Bălanul şi-a trecut în cont câteva ocazii, dar fără rezultat pe tabelă, în ciuda faptului că în ultimele 20 de minute, gazdele au evoluat în inferioritate numerică. Ultimele minute s-au jucat doar la poarta celor de la Industria Galda, dar jucătorii Bălanului nu au reuşit să desfacă apărarea adversă, trecându-şi în cont a şasea înfrângere consecutivă.
În etapa viitoare, Luceafărul Bălan va primi vizita echipei FC Zalău.
Luceafărul Bălan: Marius Groza – Răzvan Criste (min. 75, Flaviu Porumb), Marius Rus, Mihai Bode, Gabriel Ţiriac, Maior Istvan, Bogdan Ceaca (min. Gabriel Buda), Alex Turcu, Marius Haiduc (min. 82, Ciprian Nagy), Andrei Teglaş şi Raul Brânduşe. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Marius Muntean (secund)

One Thought to “Luceafărul Bălan a devenit „lanterna roşie” în Liga a III-a”

  1. Claudiu

    Usor de castigat! Esti dornic sa castigi mai multi bani? Iti doresti chiar independenta financiara? Alatura-te acum echipei noastre si invata pas cu pas procedura simpla prin care poti ajunge la castiguri chiar si din prima luna, fara sa fie nevoie sa recrutezi oameni in retele, fara multe batai de cap! Trebuie doar sa ma contactezi cat mai repede la adresa mea de email: doarsimplu@gmail.com

Leave a Comment