Călin Marincaş a devenit antrenor şi maestru emerit al sportului

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, desfăşurată în urmă cu o săptămână la Oradea, a fost una specială pentru karateka Călin Marincaş. Sportivul zălăuan a primit două distincţii din partea lui Nicolae Marandici, preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional.
Pentru rezultatele obţinute de-a lungul anilor de către sportivii săi, Călin Marincaş a devenit antrenor emerit la finalul lunii septembrie, iar diploma i-a fost înmânată în cadrul evenimentului de la Oradea.
Călin Marincaş a obţinut rezultate deosebite în cariera de sportiv atât la competiţiile naţionale, cât şi la Campionatele Europene şi Mondiale, devenind multiplu campion naţional, european şi mondial. Performanţele sale nu au fost trecute cu vederea de oficialii forului de specialitate, preşedintele Nicolae Marandici acordânu-i sportivului şi distincţia de „Maestru Emerit al Sportului”.
„Este o onoare pentru mine şi o satisfacţie în acelaşi timp. Mă bucur foarte mult că rezultatele mele, dar şi ale sportivilor mei sunt apreciate. Cele două distincţii nu fac decât să mă ambiţioneze şi mai mult atât în cariera de antrenor, cât şi în cea de sportiv”, a afirmat antrenorul Clubului Sportiv Terra-Kid Zalău.

Leave a Comment