Luceafărul Bălan – CS Crasna, finala Cupei României în Sălaj

Asociația Județană de Fotbal Sălaj a programat miercuri după-amiaza cele două dueluri din cadrul semifinalelor Cupei României. CS Crasna avea să întâlnească pe teren propriu campioana din urmă cu două sezoane, Rapid Jibou, în timp ce la Șimleu Silvaniei, CS Barcău Nușfalău a evoluat împotriva liderului, Luceafărul Bălan.
Ambele dueluri au fost disputate, iar surpriza a venit din partea formației din Crasna. Jucătorii pregătiți de Liviu Feraru au profitat de lipsa câtorva titulari din tabăra Jiboului și au reușit să se califice în finală, după ce au câștigat cu scorul de 2 – 0. Scorul l-a deschis Dan Chirilă, după numai patru minute de joc, iar Cristian Marcu a stabilit scorul final în minutul 49.
În celălalt duel, Luceafărul Bălan a revenit după ce a fost condusă cu 1 – 0 și s-a impus cu 3 – 1. Nușfalăul a deschis scorul în minutul 48, dar formația pregătită de Marius Pașca a restabilit repede egalitatea, trecând apoi în avantaj, după ce a marcat două goluri în decurs de șapte minute. Maior Istvan a înscris pentru 1 – 1, iar al doilea gol al Bălanului a fost marcat de Vlad Negrean. Scorul final l-a stabilit mijlocașul Toth Karoly. De menționat că Luceafărul Bălan a jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

One Thought to “Luceafărul Bălan – CS Crasna, finala Cupei României în Sălaj”

  1. […] Asociația Județană de Fotbal Sălaj a programat miercuri după-amiaza cele două dueluri din cadrul semifinalelor Cupei României. CS Crasna avea să întâlnească pe teren propriu campioana din urmă cu două sezoane, Rapid Jibou, în timp ce la Șimleu Silvaniei, CS Barcău Nușfalău a evoluat împotriva liderului, Luceafărul Bălan. Ambele dueluri au fost disputate, iar surpriza a venit din partea formației din Crasna. Jucătorii pregătiți de Liviu Feraru au profitat de lipsa câtorva titulari din tabăra Jiboului și au reușit să se califice în finală, după ce au câștigat cu scorul de 2 – 0. Scorul l-a deschis Dan Chirilă, după numai …read more […]

Leave a Comment