Vicecampioana a început sezonul cu Arcada spartă

Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi 2 – 3 (25 – 23, 25 – 21, 19 – 25, 21 – 25, 13 – 15)

Problemele financiare cu care s-a confruntat în această vară Volei Club Municipal Zalău pare să-i fi afectat pe jucătorii vicecampioanei, care au pierdut cu scorul de 2 – 3 primul duel din actualul sezon al Diviziei A1, în care au întâlnit pe teren propriu Arcada Galaţi.
Jucătorii şi antrenorii nu au încasat niciun leu de la începerea pregătirilor, clubul având conturile blocate până în urmă cu două săptămâni, iar primele salarii le vor lua abia luna viitoare. În ciuda acestor probleme, voleibaliştii zălăuani au încercat să facă faţă aversarului din prima etapă, dar au reuşit doar în primele două seturi.
Galaţiul a pus probleme Zalăului încă din startul partidei, când a condus cu 3 – 1. Oaspeţii au intrat cu avantaj la ambele întreruperi tehnice ale actului de debut, 8 – 7 şi 16 – 12, dar zălăuanii au revenit spre final şi s-au impus la limită, 25 – 23.
Evoluţia gazdelor a fost mai bună în parţialul secund, iar la 5 – 1, antrenorul Galaţiului, Marian Apostu, a solicitat timp de odihnă. 8 – 3 şi 16 – 11 în favoarea Zalăului a arătat tabela la cele două întreruperi tehnice, iar diferenţa de la final a fost de patru puncte, 25 – 21.
Vicecampioanei nu i-a mai ieşit nimic în următoarele seturi, iar Galaţiul a profitat din plin dă căderea voleibaliştilor zălăuani. Atacurile vicecampioanei au găsit de puţine ori ţinta, în timp ce oaspeţii au făcut un joc aproape perfect în centru. Nici universalul Ciprian Matei, transferat în această vară, nu a arătat prea bine la primul său joc în tricoul Zalăului, greşind destul de multe atacuri, dar şi servicii. De la scorul de 6 – 8, cât a arătat tabela la prima întrerupere tehnică, oaspeţii s-au desprins tot mai mult până la final, iar diferenţa a fost de şase puncte, 25 – 19.
Formaţia de la poalele Meseşului nu s-a regăsit nici în setul patru. Arcada a condus cu 8 – 6 şi 16 – 12 la cele două întreruperi tehnice, iar în final s-a impus cu 25 – 21.
Zalăul părea să-şi fi revenit după cum a început tie-break-ul, având 4 – 3 în momentul în care gălăţenii au solicitat întreruperea jocului. A fost time-out-ul care le-a tăiat elanul voleibaliştilor zălăuani. Galaţiul a revenit în joc, a avut 8 – 6 în momentul schimbării terenurilor, iar în final s-a impus cu 15 – 13.
Volei Municipal Zalău: Lescov, Matei, Mihalcea, Olteanu, Bala, Dal Bosco şi Feher – libero. Au mai evoluat: Gheorghiţă şi Tarţa. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
Arcada Galaţi: Despotovski, Nemanja, Ilitch Marguez, Şuşon, Sysoev, Rovenzano şi Cristudor – libero. Au mai evoluat: Paşcan şi Dumitrache. Antrenor: Marian Apostu

One Thought to “Vicecampioana a început sezonul cu Arcada spartă”

  1. Daniela

    Sistem nou de lucru acasa! Pentru timpuri moderne, metode modern de castig! Acum exista mijloace pentru toti! Te asteptam in echipa noastra! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: projectdaniela@gmail.com

Leave a Comment