Limbajul comun al sportului consolidează parteneriatele dintre companii

Cupa de Fotbal “SHELL HELIX” a reunit reprezentanții a patru companii într-un eveniment fotbalistic încheiat cu bună dispoziție

București, 11 mai 2022 – Arena Națională a fost miercuri, 11 mai, gazda unui eveniment în care competiția din teren s-a împletit cu parteneriatul reprezentanților a patru companii rezultând un eveniment destins, relaxat, ce a dus la consolidarea relațiilor de prietenie limbajul comun, cel al sportului.

Compania ELGEKA-FERFELIS, reprezentant oficial Shell Lubricants în România, a organizat prima ediție a Cupei de Fotbal “SHELL HELIX” care a reunit la start patru echipe, cea a firmei organizatoare și cele ale partenerilor acesteia, MHS (dealer MAN), IPSO Agricultura (dealer John Deere) și Hyundai Romania.

Partidele s-au disputat într-o atmosferă destinsă, în spirit sportiv de respect și fair-play, echipele a câte 11 jucători duelându-se pe parcursul a două reprize de câte 15 minute și având la dispoziție un număr nelimitat de schimbări. Intens disputate, meciurile nu au avut nevoie de lovituri de departajare, fiecare jucător al celor patru echipe lăsând de-o parte colaborarea prietenească de zi cu zi din relațiile comerciale și implicându-se total pentru gloria sportivă a culorilor pe care le apără. Departe de a fi încrâncenate, meciurile au fost un prilej de bună dispoziție, la care au contribuit din plin galeriile echipelor. Acestea au avut susținerea din tribune a colegilor din companii, veniți în număr mare la acest spectacol sportiv de amatori. La crearea unei atmosfere deosebite a contribuit MC-ul evenimentului, nimeni altul decât Marian Olaianos, binecunoscutul comentator TVR al meciurilor de UEFA Champions League și ale echipei naționale și realizator al emisiunii de istorie fotbalistică Replay.

La finalul evenimentului organizatorii au oferit premii și medalii tuturor participanților. Chiar dacă nu se înscrie în statistici, este onorant să menționăm numele câștigătoarei, echipa Elgeka-Ferfelis-Shell și să apreciem efortul depus de toți participanții. Important este faptul că relațiile de business s-au împletit cu fotbalul, sportul care atrage miliarde de suporteri.

Așa cum stă bine, relațiile de business s-au consolidat la mult așteptata repriză a treia, unde s-au dezbătut cele mai frumoase faze și cele mai spectaculoase goluri. Toți participanții au fost bucuroși de oportunitatea oferită de a juca pe cel mai mare stadion al țării și de a trăi pe viu emoția implicării directe într-o competiție sportivă în condiții și organizare profesionistă.

Compania Elgeka-Ferfelis mulțumește și pe această cale tuturor participanților, precum și partenerului Durby Sports Marketing pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment de succes.

One Thought to “Limbajul comun al sportului consolidează parteneriatele dintre companii”

  1. […] Cupa de Fotbal “SHELL HELIX” a reunit reprezentanții a patru companii într-un eveniment fotbalistic încheiat cu bună dispoziție București, 11 mai 2022 – Arena Națională a fost miercuri, 11 mai, gazda unui eveniment în care competiția din teren s-a împletit cu parteneriatul reprezentanților a patru companii rezultând un eveniment destins, relaxat, ce a dus la consolidarea relațiilor de prietenie limbajul comun, cel al sportului. Compania ELGEKA-FERFELIS, reprezentant oficial Shell Lubricants în România, a organizat prima ediție a Cupei de Fotbal “SHELL HELIX” care a reunit la start patru echipe,  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.