Leontin Moga renunţă cu scandal la funcţia de secretar al AJF Sălaj

„Mi-a fost lezată imaginea şi mă gândesc să-i acţionez în instanţă pe cei care au făcut acest lucru”, ne-a declarat Moga

Chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de la alegerea noului preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, apele continuă să fie tulburi. Am putea spune, fără nicio exagerare, că în acest moment există două tabere în fotbalul sălăjean: cea a noului preşedinte, Daniel Sabou şi cea a lui Ioan Onicaş, cel care a pierdut în 28 februarie pentru a doua oară alegerile la AJF Sălaj.
Printre cei care au dorit să fie alături de noul preşedinte al fotbalului sălăjean se numără şi Leontin Moga, observator în Ligile a IV-a şi a V-a. Acesta a fost propus de Daniel Sabou în funcţia de secretar al AJF Sălaj şi validat în cadrul Adunării Generale din 28 februarie, însă, la nici două săptămâni de la data numirii sale în noua funcţie a decis să demisioneze.
Leontin Moga ne-a dezăvuit în exclusivitate motivele luării aestei decizii. „Din respect pentru cititorii ziarului Magazin Sălăjean, vreau să anunţ în exclusivitate motivul pentru care am renunţat la postul de secretar al AJF Sălaj. În urma declaraţiilor făcute de domnul Ioan Morar (preşedintele FC Zalău, n.r.) într-una din publicaţiile locale, dar şi a comentariilor apărute, consider că mi-a fost lezată imaginea. Acele cuvinte m-au afectat foarte mult, iar în ultimele zile am avut chiar probeleme de sănătate din această cauză. Sunt un om bine intenţionat, aşa cum am fost întotdeauna şi am vrut să ajut fotbalul sălăjean şi din postura de secretar al AJF Sălaj. Regret că sunt nevoit să renunţ la funcţie, fiindcă domnul Daniel Sabou ar fi meritat să fiu alături de el. Mă gândesc chiar să-i acţionez în instanţă pe cei care mi-au lezat imaginea”, au fost cuvintele acestuia.
Ioan Morar a declarat la scurt timp după alegeri că funcţia de secretar este o pălărie prea mare pentru Leontin Moga şi că acesta nu are ce căuta pe acest post. „Este părerea mea, pe care o susţin.Dacă era capabil să ocupe această funcţie ar fi rămas secretar. Motivul său este unul pueril”, a precizat miercuri oficialul clubului FC Zalău.
Daniel Sabou nu a dorit să facă prea multe comentarii despre acest subiect, rezumându-se la a spune că regretă plecarea lui Moga din funcţia de secretar, dar că-i respectă decizia.
Noul preşedinte al AJF Sălaj are două variante pentru postul de secretar, însă, deocamdată nu a dorit să le facă publice. Noul secretar al AJF Sălaj, al doilea vicepreşedinte şi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri vor fi propuşi şi validaţi în cadrul unei Adunări Generale pe care Daniel Sabou intenţionează să o organizeze în perioada imediat următoare.
Conform statutului AJF Sălaj, de la ultima Adunare Generală trebuie să treacă minimum 15 zile până la data organizării unui nou astfel de eveniment.

8 Thoughts to “Leontin Moga renunţă cu scandal la funcţia de secretar al AJF Sălaj”

  1. citizen

    Mai Leo nu vezi ca nu ti se potriveste funcutia de secretar…..ai incercat si la Forta Civica cu Abrudan si acolo cand ai dat de greu ai fugit si aici…..se pare ca e o palarie cam mare pentru tine

  2. un prieten

    Leo, nu fi suparat pe Nelu Morar, pt. ca a spus adevarul! Ai acceptat functia pe nepregatite (la fel ca echipa care te-a propus) iar cand ai dat de greu, nu ai mai stiut cum sa-ti iei talpasita, mai ales cand ai vazut haosul creat de noua conducere la AJF.

  3. no commet

    Am aflat de ce dl. redactor sportiv, care se crede un inger pe un cal alb, nu pomeneste nimic despre implicarea politicului in alegeri si incearca sa denigreze contestatarii actualei conduceri? Raspunsul il gasiti in carnetul de partid al consoartei sale……. Asa, ca sa inteleaga lumea si de ce a devenit purtatorul de cuvant al noii AJF !!!

  4. sah

    Simpatic, acest Moga. Citind declaratiile privind demisia, chiar imi vine sa rad de spiritul sau de gluma. Important ca s-a trezit la timp si si-a calculat bine pasii.

  5. ban

    Leo Moga, cred ca ar trebuii sa-l dai in judecata pe politrucul Daniel Sabou pentru ca te-a varat in aceasta mocirla, din care nici el nu mai stie cum sa iasa.

  6. Pop Ghita

    Morarule, o sa-ti creasca barba si ciocul pana ce Sabou va prezenta cele doua solutii de secretar (Georgescu si Goie, poti sa le scoti din calcule, pentru ca sunt variante incompatibile). De vreo doua saptamani, amicul tau Sabou isi amageste electoratul cu promisiunea unor variante surpriza, dar deocamdata, vedem doar lipsuri, nerealizari, minciuni, voarbe goale si oameni neseriosi. Asta am ales, asta avem…………..

  7. DREPTATE SI ADEVAR

    Va enumer mai jos oameni din conducerea AJF care au o palarie prea mare:
    1. Sabou Daniel- Un fotbalist talentat, dar mediocru care de cand juca inceraca sa triseze, ca si conducator de club a facut multe, dar cu bani parintilor si a contribuabililor – cand era cu clubul la vreun turneu se interesa cat se platesc taxe la alte cluburi. In afara dr Vlad Morar pe care taicas-o la promovat nu Sabou pe cine a lansat?
    2. Barou – un primar cu mari probleme de etica, sportivitate, condamnat pentru delapidare si fals, care nu are nici o experienta fotbalistica de conducere;
    3 al doine vice nu exista;
    4. Dobocan- un pap lapte si cand sunt meciurile, ma intreb cum de l-au ales reprezentanti ligii a 4-a
    5. reprezentantul ligiii a 5-a nu-l cunosc
    6 . Juniori – Cornaciu poate singurul cat de cat
    7. Gavril Barjac – propus – probabil dupa insistentele lui BUDA, unde are angajat pe cineva din familie, dar care de 10 ani a activatcand si cand ca si observator sau delegat la Romani (cand a fost Viceprimar), dar de la care nu cred ca daca Conducatori ii vor pune vreo intrebare despre regulament va sti sa le dea raspunsul – cred ca sunt conducatori care stiu mai mult.

    COCLUZIE: Oare sunteti multumiti dragi politicieni de ce ati facut in AJF Salaj?… Lucrurile au mers cat de cat normal dar acum e VAI si PRAPAD…

  8. Leontin Moga,

    Am vazut multe comentarii.Nu va inselati.cu iluzii desarte!Viata ,merge inainte.Nu a-ti facut-o voi,n-o ve-ti face si nici nu va intreba VIATA,care e reteta!

Leave a Comment