La 44 de ani, un jibouan a obţinut centura maro la karate

Asociaţia Nord Amical Karate a organizat la Marghita un seminar de karate sub conducerea preşedintelui organizaţiei, sensey Viorel Duţă (5DAN). Evenimentul a fost dedicat antrenorilor şi instructorilor, sportivilor cu experienţă, membri ai asociaţiei, din Bihor, Sălaj şi Maramureş.

CS Good Dragon din Marghita a pus la dispoziţie sala pentru antrenamente, iar seminarul a constat în tehnici de braţe, pricioare, precum şi secerări şi proiectări. Au avut loc şi şedinţe de recuperare în bazinele cu apă termală ale Ştrandului din Marghita.
La finalul acţiunii, karateka Călin Coste, reprezentând secţia din Jibou a Clubului Sportiv Omega, a susţinut examentu de grad, pentru obţinerea centurii maro (1KYU). În ciuda vârstei, sportivul având împliniţi 44 de ani, Coste trecut cu brio toate probleme din cadrul examenului, iar comisia de evaloare s-a declarat foarte mulţumită de evoluţia acestuia.
Preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop, a ţinut să-şi felicite sportivul la finalul stagiului de la Marghita şi să-i ureze succes, în continuare, în activitate.

Leave a Comment