Karateka sălăjeni, în plină pregătire de vară

 

Reveniţi duminică din stagul de pregătire desfăşurat în Grecia, sportivii de la CS Omega Şimleu Silvaniei şi CS Dani-San Zalău vor pleca joi într-un cantonament la Şinteu

 

O delegaţie formată din 13 karateka sălăjeni, legitimaţi la Clubul Sportiv Omega Şimleu Silvaniei şi Clubul Sportiv Dani-San Zalău a participat săptămâna trecută la un stagiu de pregătire desfăşurat în Grecia, pe malul Mării Egee.
Alături de sportivii sălăjeni, în Grecia au mai fost prezenţi karateka din Maramureş, Satu Mare şi Bihor, toţi membri ai Asociaţiei Nord-Amical Karate (ANAK). În total, au făcut deplasarea 60 de sportivi, cărora li s-au adăugat antrenori şi câţiva însoţitori ai copiilor. „Palarina Katerini, staţiunea în care am fost este una deosebit de frumoasă, cu plaje întinse, numai bune pentru antrenamentele matinale în care, salutul de final era sincronizat cu răsăritul soarelui”, a povestit Gheorghe Pop, antrenorul CS Omega Şimleu Silvaniei. Antrenamentele au fost conduse de preşedintele ANAK, Viorel Duţă, prima şedinţă de pregătire având loc pe plajă, iar cea de-a doua pe gazonul din curtea Hotelului „Mare Del Sol”, unde au şi fost cazaţi sportivii şi antrenorii.
„Ne-am bucurat de excursii la Meteora şi la mănăstirile suspendate, la Skiatos şi la Waterland, iar atracţia maximă a fost parcul acvatic. A fost o acţiune reuşită, chiar dacă am avut şi sportivi de vârstă fragedă, iar organizarea a fost impecablă”, a mai afirmat Pop.
Sportivii sălăjeni au avut doar trei zile de pauză, fiindcă de joi vor pleca într-un nou stagiu, de data aceasta la munte, în comuna bihoreană Şinteu.

 

Leave a Comment