Focuri de artificii la Cupa „Viitorul”

Organizatorii ediţiei a IX-a a Cupei Viitorul au dorit ca evenimentul din acest an să fie unul mai special decât cele anterioare. O primă surpriză a fost organizarea meciului de deschidere, dintre echipa parlamentarilor şi a fostelor glorii ale fotbalului româneasc, iar de cealaltă parte prieteni ai managerului Daniel Sabou, în nocturnă, la Baza Sportivă „Viitorul” de la Hereclean.

Marţi seara, la finalul festivităţii de deschidere a turneului, Daniel Sabou, împreună cu sponsorii acestei ediţii, le-au pregătit o nouă surpriză copiilor. Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii de care au fost impresionaţi nu doar copiii, ci şi antrenorii şi invitaţii. „Am dorit ca evenimentul din acest an să fie unul mai special şi mă bucur că juniorii şi copiii prezenţi la festivitate au fost impresionaţi de surpriza pe care le-am pregătit-o”, ne-a precizat managerul clubului Viitorul.
Dintre oficialităţi, au răspuns „prezent”: deputatul PDL Sălaj Lucian Bode, subprefectul Lucian Băican, viceprimarul Daniela Coţa şi comisarul şef Gelu Cordea. Printre invitaţi s-a numărat şi antrenorul echipei Universitatea Cluj, Ionel Ganea, care a fost aplaudat în repetate rânduri de copiii prezenţi pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău.
Ediţia din acest an a Cupei Viitorul s-a organizat la cinci categorii de vârstă: 1999, 2000, 2003, 2004 şi 2005, iar ultimele meciuri sunt programate joi. Tot joi, începând cu ora 17:30, va avea loc, la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean, festivitatea de premiere.

2 Thoughts to “Focuri de artificii la Cupa „Viitorul””

  1. Anonim

    BRAVO ORGANIZATORILOR SALAJENI

  2. Viitorul...

    Totul se numeste program electoral , marca pdl BODE_SABAU_CORDEA …

Leave a Comment