Juniorii republicani de la FC Zalău i-au învins pe cei de la FCM Baia Mare

Etapa a XI-a din cadrul Campionatului Naţional de juniori republicani a însemnat a doua victorie pentru juniorii B de la FC Zalău. Echipa pregătită de Cristian Oros a câştigat cu scorul de 3 – 1 disputa de pe teren propriu cu juniorii de la FCM Baia Mare, după ce la pauză oaspeţii aveau avantaj minim. Situaţia s-a schimbat radical în a doua parte a meciului, iar zălăuanii au practicat un joc mai bun, care le-au adus victoria până la final. Pentru FC Zalău a marcat Andrei Sezgin de două ori şi Răzvan Meleg.
În urma acestui rezultat, FC Zalău a acumulat şase puncte, făcând rocada în clasament cu juniorii de la FCM Baia Mare, care au trecut după etapa de luni în postura de „lanternă roşie”.
Juniorii A, pregătiţi de Alexandru Pop, au suferit a cincea înfrângere consecutivă, pierzând cu scorul de 3 – 1 în faţa maramureşenior. Oaspeţii au condus cu scorul de 2 – 0 la pauză, iar golul de onoare pentru zălăuani a fost marcat de Dan Olar.
După eşecul de luni, echipa pregătită de Alexandru Pop a coborât pe poziţia a XI-a în clasament. În etapa viitoare, FC Zalău va primi vizita formaţiei Industria Sârmei Câmpia Turzii, ambele meciuri fiind programate duminică. Partida de juniori A va începe la ora 12, iar meciul juniorilor B, la ora 14.
Rezultatele complete din etapa a XI-a: FC Zalău – FCM Baia Mare 1 – 3 la juniori A, 3 – 1 la juniori B; Electrica Baia Mare – LPS Cluj 3 – 2, 0 – 3; Olimpia Satu Mare – Ardealul Cluj 1 – 0, 1 – 3; „U” Cluj – Gloria Bistriţa 2 – 1, 4 – 0; LPS Bistriţa – LPS Satu Mare 1 – 0, 0 – 6; Industria Sârmei Câmpia Turzii – Sporting Recea 0 – 0, 4 – 0; Viitorul „Mihai Georgescu” Cluj – CFR Cluj 1 – 0, 1 – 1.

Leave a Comment