Jucător de la CS Barcău Nuşfalău, în probe la Verona

După plecările lui Codruţ Ardelean şi Cătălin Anghel la FC Zalău, Boska Arnold a rămas cel mai valoros jucător al echipei CS Barcău Nuşfalău. Clubul zălăuan a fost interesat şi de mijlocaşul de 18 ani, însă Boska nu a fost prea tentat de oferta venită din partea conducerii FC Zalău.

Jucătorul originar din Şimleu Silvaniei poate face un pas şi mai mare în carieră, Boska urmând să plece marţi în Italia, pentru a susţine probe de joc la Chievo Verona. „Sper ca meciul cu Seso Câmpia Turzii să fi fost ultimul în tricoul Nuşfalăului pentru Boska Arnold. El va pleca în data de 22 iulie în Italia, să susţină probe de joc la Verona. El a mai fost în urmă cu doi ani să susţină probe de joc la această echipă, iar anul acesta a fost şi în Belgia. Sper şi îmi doresc din tot sufletul să reuşească de data aceasta”, a declarat antrenorul Nuşfalăului, Adrian Damian, după partida din Cupa României, cu Seso Câmpia Turzii.
În luna februarie a acestui an, Boska a fost în probe şi la Greeminal Beerschot, echipă aflată la acea vreme pe penultimul loc în prima ligă belgiană, dar jucătorul nu a ajuns la o înţelegere cu echipa din străinătate.
Reamintim că la finalul sezonului 2012 – 2013 al Ligii a IV-a de fotbal, echipa de juniori CS Barcău Nuşfalău a devenit campioană judeţeană, iar Boska Arnold a fost desemnat cel mai bun jucător din campionat.

2 Thoughts to “Jucător de la CS Barcău Nuşfalău, în probe la Verona”

  1. Anonim

    probabil la echipa bucatarilor din Verona

    1. ....

      daca asa de destept esti, dece nu iti scr numele??

Leave a Comment