Jandarmii sălăjeni au câştigat campionatul de volei al MAI

Echipa de volei a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a participat, în perioada 21 – 27 iunie, la cea de-a IX-a ediţie a Campionatului de Volei al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie desfăşurată în Sala Polivalentă din municipiul Drobeta Turnu Severin. Au participat nouă echipe din toate structurile MAI din ţară, în urma tragerii la sorţi echipele participante fiind repartizate în două grupe astfel: grupa A – Centrul de Pregătire şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie Slatina, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, Inspectoratul de Poliţie Dolj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj şi grupa B – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratul de Poliţe Satu Mare, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.
Potrivit reprezentanţilor IJJ Sălaj, în urma disputării meciurilor, echipa jandarmilor sălăjeni s-a clasat pe locul I în grupă, jucând finala pentru marele trofeu cu câştigătoarea celeilalte grupe, echipa Inspectoratului de Poliţie Dolj, pe care a învins-o cu scorul de 3 – 0.
Echipa Jandarmeriei sălăjene şi-a reconfirmat astfel valoarea, devenind pentru al treilea an consecutiv campioni pe MAI, jandarmii sălăjeni fiind şi câştigătorii ediţiilor finale din anii 2009, 2010 şi 2011.
La festivitatea de premiere echipele participante au fost recompensate cu diplome şi cupe şi au primit felicitări din partea reprezentanţilor MAI şi ai autorităţilor publice locale. Componenţa lotului: Bărburaş Adrian – şef delegaţie, Abraham Mircea, Ştirb Adrian, Buciu Ionuţ, Codeus Ioan, Ionuţaş Lucian, Boroeanu Cristian, Hadade Dan, Hodişan Ioan, Mocan Cristian, Matei Doru şi Pop Gabriel.

 

2 Thoughts to “Jandarmii sălăjeni au câştigat campionatul de volei al MAI”

  1. […] Echipa de volei a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a participat, în perioada 21 – 27 iunie, la cea de-a IX-a ediţie a Campionatului de Volei al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie desfăşurată în Sala Polivalentă din municipiul Drobeta Turnu Severin. Au participat nouă echipe din toate structurile MAI din ţară, în urma tragerii la sorţi echipele participante fiind repartizate în două grupe astfel: grupa A – Centrul de Pregătire şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie Slatina, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, Inspectoratul de Poliţie Dolj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj şi grupa B – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, Inspectoratul Sursă știre […]

  2. […] Echipa de volei a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a participat, în perioada 21 – 27 iunie, la cea de-a IX-a ediţie a Campionatului de Volei al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie desfăşurată în Sala Polivalentă din municipiul Drobeta Turnu Severin. Au participat nouă echipe din toate structurile MAI din ţară, în urma tragerii la sorţi echipele participante fiind repartizate în două grupe astfel: grupa A – Centrul de Pregătire şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie Slatina, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, Inspectoratul de Poliţie Dolj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj şi grupa B – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, Inspectoratul …mai multe stiri […]

Leave a Comment