Cercetat pentru ameninţare şi port ilegal de arme albe

 

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Cehu Silvaniei, care asigura măsurile de ordine la „Festivalul Cântecului şi Dansului Codrenesc”, duminică, 28 iunie, în jurul 21, a fost sesizat de o femeie care reclama faptul că a fost ameninţată de mai multe ori cu acte de violenţă de fostul concubin.
Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspetoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat în zona centrală a oraşului pe D.D. de 54 de ani, din localitatea Lelei, judeţul Satu Mare, autorul ameninţărilor, asupra căruia, la controlul corporal efectuat de oamenii legii, s-a găsit şi un cuţit cu lungimea de 30 de centimetri.
În cauză, pe numele făptuitorului, jandarmii au întocmit actele de constatare a infracţiunilor de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fapte şi prevăzute şi sancţionate de art. 206 şi 372 Cod Penal.

 

2 Thoughts to “Cercetat pentru ameninţare şi port ilegal de arme albe”

  1. […] Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Cehu Silvaniei, care asigura măsurile de ordine la “Festivalul Cântecului şi Dansului Codrenesc”, duminică, 28 iunie, în jurul 21, a fost sesizat de o femeie care reclama faptul că a fost ameninţată de mai multe ori cu acte de violenţă de fostul concubin. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspetoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat în zona centrală a oraşului pe D.D. de 54 de ani, din localitatea Lelei, judeţul Satu Mare, autorul ameninţărilor, asupra căruia, la controlul corporal efectuat de oamenii …mai multe stiri […]

  2. […] Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Cehu Silvaniei, care asigura măsurile de ordine la “Festivalul Cântecului şi Dansului Codrenesc”, duminică, 28 iunie, în jurul 21, a fost sesizat de o femeie care reclama faptul că a fost ameninţată de mai multe ori cu acte de violenţă de fostul concubin. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspetoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat în zona centrală a oraşului pe D.D. de 54 de ani, din localitatea Lelei, judeţul Satu Mare, autorul ameninţărilor, asupra căruia, la controlul corporal efectuat de oamenii Sursă știre […]

Leave a Comment