Iubitorii handbalului, aşteptaţi în Sala Sporturilor după aproape 19 luni

La câteva zile după ce a câştigat medalia de bronz în Cupa României, HC Zalău a debutat în noul sezon al Ligii Naţionale, fiind echipa care a deschis „balul” actualei ediţii. Formaţia condusă de Gheorghe Tadici a evoluat pe terenul celor de la Dunărea Brăila, în faţa căreia a pierdut cu 18 – 22, după ce a condus până în minutul 45.

Sâmbătă, 11 septembrie, Handbal Club Zalău va susţine primul meci oficial pe teren propriu din actualul sezon, fiind primul joc oficial în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” după aproape 19 luni de pauză. Dacă la turneul de verificare, organizat de echipa zălăuană în această vară, accesul publicului nu a fost permis, la partida de sâmbătă, cu CSM Slatina, programată la ora 11, iubitorii handbalului vor avea acces, dar în anumite condiţii.

Conform HG nr. 795/2021, intrată în vigoare în 01.08.2021, accesul publicului este permis în proporţie de 75 la sută din capacitatea sălii, adică maximum 675 de spectatori pot urmări jocul dintre HC Zalău şi SCM Slatina. Accesul în sală se va face începând cu ora 10, în urma unui triaj observaţional. Spectatorii sunt nevoiţi să prezinte la intrare cartea de identitate, dovada vaccinării – pentru care au trecut minim 10 zile de la finalizarea schemei complete, rezultatul unui test RT-PCR – nu mai vechi de 72 de ore, rezultatul unui test rapid antigen – nu mai vechi de 24 de ore sau dovada trecerii prin boală pentru persoanele aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării.

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie pe toată durata participării la meci.

Ultimul joc cu spectatori a avut loc în 22 februarie 2020, când HC Zalău a învins pe teren propriu Gloria Bistriţa cu 25 – 23.

Biletele pentru jocul de sâmbătă se vor pune în vânzare vineri, între orele 11 şi 13 şi sâmbătă, de la ora 9, la casieria Sălii Sporturilor. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Leave a Comment