Iubitorii de sport și-au testat limitele în cadrul celui mai important maraton de cycling

Zeci de sălăjeni, iubitori de sport, au participat sâmbătă la „Summer Challenge” – cel mai important eveniment sportiv din domeniul cycling, organizat de către Activ Plazza Mall în colaborare cu WorldClass România și Livingfit.
Îndrumați de instructorii internaționali de Schwinn Cycling, Ionuț Moldovan, Vasile Demeter și Lucian Moldovan, timp de patru ore, participanții la maraton și-au testat limitele, majoritatea dintre ei reușind să încheie unul dintre cele mai provocatoare momente din viața lor. “Atât pentru mine, cât și pentru restul participanților, maratonul de astăzi a fost o adevărată provocare. Sunt mulțumit și fericit, totodată, că am reușit să organizăm un astfel de eveniment, sub umbrela căruia s-au adunat atât de mulți iubitori de sport, de cycling în special. Împreună, am savurat fiecare moment, ne-am lăsat purtați de biciclete și am trăit din plin satisfacția pe care ti-o dă câștigarea bătăliei cu propriile limite”, ne-a spus la finalul maratonului instructorul Ionuț Moldovan.
Spinningul este o formă de antrenament efectuat pe biciclete staționare care îi obligă pe practicanți să depună un efort intens. Simplificând foarte mult, spinningul este o activitate aerobică, practicată pe ritmul muzicii, pe o bicicletă specială numită chiar bicicletă de spinning.

Olivian Vădan

Leave a Comment