Ioan Onicaş, singurul candidat la şefia AJF Sălaj?

„Din informaţiile pe care le deţin, Ioan Onicaş va fi singurul candidat”, ne-a dezvăluit şimleuanul Ioan Gurzău, una dintre cele mai cunoscute persoane din fotbalul sălăjean

Foarte probabil, Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj va avea un nou preşedinte pentru următorii patru ani, Ioan Onicaş fiind singura persoană care şi-a depus candidatura pentru această funcţie până în acest moment. Cei care aspiră la această funcţie pot să-şi depună candidatura până astăzi, la ora 12, însă, şimleuanul Ioan Gurzău, una dintre cele mai cunoscute persoane din fotbalul sălăjean, care este şi un apropiat al actualului preşedinte, Dan Costin, ne-a dezvăluit că acesta nu mai doreşte să candideze la şefia AJF Sălaj. „Din informaţiile pe care le deţin, Ioan Onicaş va fi singurul candidat, astfel că va fi şi viitorul preşedinte. Mă bucur pentru alegerea făcută de el şi cred că are puterea de a îmbunătăţii situaţia fotbalului sălăjean. Am o relaţie bună cu el şi dacă va avea nevoie de ajutorul meu îl voi susţine în proiectul său”, a precizat fostul preşedinte al FC Silvania Şimleu Silvaniei, actuamente manager sportiv la Olimpia Satu Mare.
În aceste condiţii, lucrurile sunt cât se poate de clare, iar numirea fostului arbitru în conducerea fotbalului sălăjean este doar o chestiune de timp.
Ioan Onicaş face parte şi în prezent din conducerea AJF Sălaj, fiind vicepreşedinte, funcţie pe care o deţine din 2010, când au avut loc ultimele alegeri. Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal a precizat că decizia de a candida la şefia AJF Sălaj a luat-o după discuţii repetate cu mai mulţi oameni de fotbal din zonă, dar şi din fotbalul românesc.
Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal este programată sâmbătă, 21 februarie, la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău.

Leave a Comment