Ioan Morar anunţă schimbări majore la FC Zalău: „După încheierea sezonului vom schimba în totalitate faţa echipei şi a clubului”

Rezultatele din ultima perioadă, dar mai ales evoluţia jucătorilor de la FC Zalău l-au nemulţumit foarte tare pe preşedintele clubului, Ioan Morar. Acesta a precizat că nu se aştepta ca echipa sa să piardă niciunul din ultimele două meciuri disputate (acasă cu Olimpia Satu Mare şi în deplasare, la Naţional Sebiş). „Nu mai există nicio scuză din partea nimănui. Ne tot ascundem după deget, în loc să spunem lucrurilor pe nume. Sunt foarte nemulţumit de atitudinea pe care au avut-o băieţii în ultima perioadă. Chiar nu pot să înţeleg ce ar trebui să mai facem ca să joace şi ei un fotbal de calitate. Le-am promis primă cu Olimpia Satu Mare şi le-aş fi dat şi după meciul de la Sebiş, mai ales că era Vinerea Mare, dar m-am întors extrem de dezamăgit la Zalău”, a declarat preşedintele zălăuan.

Ioan Morar consideră că Naţional Sebiş este una dintre cele mai slabe echipe din această serie. „Am jucat cu una dintre cele mai slabe echipe din această serie. Trebuia să câştigăm meciul fără nicio emoţie. Degeaba baţi pe Sighet şi pe Sănătatea dacă nu câştigi cu cine trebuie”.
Deşi părea foarte dezamăgit, oficialul clubului de sub Meseş a precizat că măsurile se vor lua doar la finalul sezonului. „Mai sunt câteva etape şi îi las să facă ce vor. Nu le mai spun nimic, fiindcă văd că nu mai are niciun rost. Nici nu vreau să facem valuri acum, cu patru etape înainte de final. Însă, vă asigur că, la finalul sezonului, vom schimba în totalitate faţa echipei şi a clubului. Degeaba terminăm campionatul în obiectiv dacă nu jucăm nimic. Jucătorii au fost chiar penibili la Sebiş, iar locul pe care ne aflăm este ruşinos, având în vedere nivelul la care evoluăm”, a conchis Ioan Morar.
Următorul meci oficial pentru FC Zalău este programat vineri, 17 mai, de la ora 18, în deplasare, în faţa formaţiei Europa Alba Iulia.

3 Thoughts to “Ioan Morar anunţă schimbări majore la FC Zalău: „După încheierea sezonului vom schimba în totalitate faţa echipei şi a clubului””

  1. guthi

    Ce pretentii poti sa ai de la unii jucatori care nu sunt in stare nici macar sa alerge.

  2. Anonim

    foarte bine domn presedinte schimbati in primul rand pe pasca si aduceti un antrenor serios si sever si jucatori de valoare bafta multa

  3. Anonim

    Ajutati mai mult copii(nu ca acum nu-i sprijiniti)si in 3-4-5ani puteti avea pretentii serioase de la ei.

Leave a Comment