Începe toamna fotbalului european! Care sunt echipele cu cele mai mari şanse de a ajunge în finala Champions League?

Champions League, cea mai importantă competiţie fotbalistică inter-cluburi, debutează marţi, 12 septembrie, aducând, în prim plan, cele mai tari meciuri de la „masa bogaţilor”. Cele mai puternice echipe de pe „Bătrânul continent” se întrec pentru supremaţia europeană şi pentru a întrerupe şirul de 2 trofee consecutive a deţinătoarei trofeului, Real Madrid.

Alături de campioana Spaniei, favorite la câştigarea finalei de anul viitor de pe NSC Olimpiyskiy Stadium din capitala Ucrainei mai sunt şi alte echipe cu tradiţie precum, Barcelona, Bayern Munchen, Manchester United sau Juventus Torino.

Mize uriaşe şi cote atractive puse la dispoziţie de către agenţiile de pariuri sportive

Faza grupelor Champions League aduce, totodată şi primele meciuri incendiare. Încă din prima etapă, tragerea la sorţi ne aduce meciuri extrem de echilibrate, derby-urile fiind, cu siguranţă, partidele dintre AŞ Roma- Atletico Madrid, din cadrul grupei C, FC Barcelona -Juventus Torino (grupa D) şi FC Liverpool-FC Sevilla (grupa E).

Având în vedere miza extrem de importanţa pe care o are ediţia care stă să înceapă în această toamnă, operatorii de pariuri sportive oferă jucătorilor săi cote atractive la pariurile speciale şi şanse mari de câştig celor care pariază pe succesul echipelor favorite.

În viziunea casei de pariuri Sportingbet, echipele cu tradiţie în Europa sunt considerate favorite la accederea în finala Ligii Campionilor şi, implicit, la câştigarea competiţiei.

Conform topului întocmit de specialiştii săi, favorita detaşată este campioana Spaniei, Real Madrid, cu 12 trofee în palmares, atât în vechiul format al întrecerii, cât şi în cel nou. Madrilenii vin după un sezon fabulos, în care au câştigat campionatul, Champions Legeague şi Supercupa Europei. Real este prima formaţie care a reuşit performanţa de a-şi apăra titlul, după AC Milan, în 1990.

Formaţia antrenată de fostul mare mijlocaş francez, Zinedine Zidane, are un palmares de neegalat, fiind prezenţa în 15 finale, pierzând doar 3 dintre ele. Echipa are o cotă de pariu de 2.75 pentru accederea în ultimul act al competiţiei, potrivit operatorului britanic.

Barcelona, Bayern sau PSG, candidaţi redutabili pentru stoparea supremaţiei madrilenilor

Deşi în ultimii doi ani a fost dominat clar de echipa campioană a Spaniei, şanse la fel de mari de a-şi trece în palmares trofeul îl au, de asemenea, alte două echipe de tradiţie, Barcelona şi Bayern Munchen, vicecampioana Spaniei şi, respectiv, campioana Germaniei. Cu câte 5 ediţii ale Ligii Campionilor câştigate şi 8, respectiv 10 finale jucate, cele două formaţii se pot încorona „regina Europei” după doi ani de hegemonie a madrilenilor, fiind creditate la casele de pariuri cu o cotă de 4.25.

Catalanii au adjudecat, ultima dată, trofeul în 2015, în timp ce nemţii l-au câştigat în 2013, după finală pierdută în anul precedent. În sezonul competiţional 2016-2017, Barca a ajuns până în faza sferturilor de finală ale competiţiei, fiind învinsă categoric de Juventus, viitoarea să adversara din prima etapă a grupei D. Juve a reuşit o frumoasă victorie pe teren propriu cu scorul de 3-0 şi o remiză albă pe Câmp Nou.

De partea cealaltă, Bayern a fost învinsă în faza sferturilor de Real Madrid, viitoarea câştigătoare, după 1-2 pe Allianz Arenă din Munchen şi 4-2 pe Santiago Bernabeu.
Surprinză plăcută a noii ediţiei Champions League o poate reprezenta vicecampiona Franţei, Paris Saint Germain, care a reuşit un transfer de marcă în vara, achiziţionându-l pe fostul atacant al

Barcelonei, brazilianul Neymar, pentru fabuloasă suma de 222 de milioane de euro, un record în lumea fotbalului, potrivit Agerpres.

Parizienii sunt creditaţi cu o cotă de 4.00 la accederea în finală de la Kiev, de pe 26 mai 2018, de către agenţia de pariuri Sportingbet.

Şanse la fel de mari au şi Manchester United, creditata cu o cotă de 6.00 la agenţiile de pariuri, care participă în grupele Champions League din postura de câştigătoare a Europa League şi Manchester City, locul trei în ultimul sezon de Premier League, cu 78 de puncte.

One Thought to “Începe toamna fotbalului european! Care sunt echipele cu cele mai mari şanse de a ajunge în finala Champions League?”

  1. Anonim

    Steaua este singura echipă românească prezentă în grupele europene, cu şanse mari la primăvara europeană. restul echipelor, fix-pix !

Leave a Comment