În sferturile Cupei României, HC Zalău va întâlni vicecampioana României

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală din cadrul Cupei României, nu a fost cu noroc pentru jucătoarele de la HC Zalău. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici se va duela cu vicecampioana României, HCM Baia Mare.
Managerul zălăuan părea deranjat de modul în care s-a făcut extragerea, considerând că este foarte ciudat cum cele două echipe din Capitală se vor întâlni într-un duel direct.
„S-a întâmplat „întâmplarea”. Era anormal dacă CSM Bucureşti sau Rapid ar fi jucat în afara Capitalei. Mă felicit că nu am participat la această tragere la sorţi şi că nici nu am delegat pe nimeni, pentru a cheltui şase, şapte milioane. HCM Roman, deşi a avut doi reprezentanţi, va juca la Craiova, iar şansele la calificare sunt reduse. Aceasta este normalitatea, coincidenţe mari. Cred că cei de la Unirea Slobozia meritau măcar să joace pe teren propriu. În mod normal, şi noi trebuia să jucăm pe teren propriu cu cei de la Baia Mare. Este clar că avem a doua şansă, fiindcă vorbim de vicecampioana României, în lotul căreia, chiar dacă au probleme financiare, există jucătoare de la diferite echipe naţionale”, a afirmat Tadici.
În celelalte trei partide se vor întâlni: Rapid Bucureşti – CSM Bucureşti, SCMU Craiova – HCM Roman şi HC Dunărea Brăila – Unirea Slobozia.
Meciurile din cadrul sferturilor de finală se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul primei echipe, iar câştigătoarele se vor califica în Final-Four-ul Cupei României.

Alte articole

One Thought to “În sferturile Cupei României, HC Zalău va întâlni vicecampioana României”

  1. Ionut

    Fara echivoc , tragere la sorti manarita … RUSINE !

Leave a Comment