Împreună, spre victorie: cu mic cu mare, mergem la Olimpiada Încrederii și Solidarității

Comisia de organizare a Olimpiadei Încrederii și Solidarității, eveniment sportiv organizat pentru cauza umanitară în cazul sălăjeanului Florin Răcoare, face ultimele pregătiri înaintea startului competițiilor. Olimpiada va avea loc începând de sâmbătă, ora 11, pe stadionul „Gheorghe Gușet” din Zalău și se va desfășura pe parcursul a două zile, până duminică, atunci când după ora 16 va avea loc festivitatea de premiere a olimpicilor.

Comisia de organizare va acorda diplome de participare tuturor echipelor înscrise, iar primele trei clasate vor primi câte o cupă. Campioana va primi și o minge Joma. De asemenea, ca o noutate, organizatorii vor acorda un premiu și celui mai bun portar, prin amabilitatea lui Alexandru Nicoară, care în numele manusionline.ro pune la dispoziție o pereche de mănuși Aversa. Pentru că în ultima zi a înscrierilor au mai aparut trei echipe, numărul acestora ajungând la 11, Comisia de organizare a decis să organizeze tragerea la sorți cu un număr de 12 echipe, dând posibilitate unei noi echipe să se înscrie în competiție, în cursul zilei de vineri.

 Așadar, cei care doresc să se înscrie în competiție sunt rugați să anunțe organizatorii la numărul de telefon  0755.900.336
Până la începerea primei partide delegații echipelor vor prezenta Comisiei de organizare tabelul nominal cu jucătorii echipei, achitând totodată taxa de înscriere.
Se dispută două reprize a câte 15 minute, dupa programul prezentat la finalul articolului.
Delegații echipelor au hotărât ca jucătorii să poarte încălțăminte tip adidas (sintetic/sală), ghetele fiind interzise pentru a evita accidentările. Se califică în semifinale echipele clasate pe primul loc în cele trei grupe, alături de cea mai buna echipă clasată pe locul doi în grupe. Stabilirea semifinalelor se va face prin tragere la sorți.
Se va alcătui un clasament cu restul echipelor, după care se vor disputa jocuri de clasament: 5-6, 7-8, 9-10 si 11-12
Organizatorii vor pune la dispoziție sticle cu apa rece echipelor participante, pe parcursul disputării jocurilor Olimpiadei.

Nu uitați că acest eveniment are ca scop principal strângerea de fonduri în campania umanitară Împreună pentru Florin Răcoare iar toate donațiile, în conturi, Paypal, în urnele ce vor fi amplasate la stadion, vor intra în contul operației și a procedurilor medicale pe care Florin le va urma începând de săptămâna viitoare, în străinătate.

Leave a Comment