HC Zalău vrea maximum de puncte în următoarele două etape

După duelurile cu CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, campioana şi vicecampioana României, Handbal Club Zalău va susţine un „examen” mai uşor la finalul acestei săptămâni. Jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici vor evolua duminică, începând cu ora 17, în faţa formaţiei Măgura Cisnădie, partida urmând să se desfăşoare în Sala Sporturilor „Florin Fleşeriu” din Sebeş.
Jocul ar fi trebuit să se dispute la Cisnădie, însă echipei pregătite de Alexandru Veber i-a fost suspendat terenul pentru o etapă, din cauza ieşirilor nervoase pe care le-a avut primarul Gheorghe Huja la adresa arbitrilor Georgescu şi Moldoveanu, la finalul jocului de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, partidă pierdută de Cisnădie cu 29 – 33.
„Urmează pentru noi două meciuri în care va trebui să acumulăm puncte. Chiar dacă meciul cu Cisnădie va avea loc la Sebeş, antrenorul Alexandru Veber a fost mulţi ani antrenor acolo şi echipa Măgura va deplasa şi o galerie destul de numeroasă la acest joc. Va trebui să mergem foarte bine pregătiţi, pentru că adversarele noastre au nevoie de puncte. Măgura Cisnădie este în luptă directă cu Rapid Bucureşti pentru evitarea retrogradării, practic pentru un loc care duce la turneul de baraj şi jucătoarele vor da tot ce pot pe teren. Sper să reuşim să câştigăm atât meciul de duminică, cât şi cel de săptămâna viitoare, de pe teren propriu, cu HC Alba Sebeş. Îmi pare rău pentru spectatorii zălăuani care nu vor putea asista la acel meci”, a precizat Gheorghe Tadici.
Înaintea jocului de duminică, HC Zalău ocupă locul şase în clasament, cu 26 de puncte, iar Măgura Cisnădie se situează pe poziţia a XII-a, cu 13 puncte.
Programul complet al etapei: Unirea Slobozia – HCM Roman, CSM Ploieşti – SCM Craiova, Universitatea Alexandrion Cluj – Rapid Bucureşti, HC Alba Sebeş – Dunărea Brăila, Măgura Cisnădie – HC Zalău, CSM Bucureşti – ASC Corona Braşov. S-a disputat în devans partida dintre HCM Baia Mare şi HCM Râmnicu Vâlcea, încheiată cu scorul de 29 – 24.

Leave a Comment