HC Zalău, victorii pe linie şi în al doilea turneu de pregătire

Handbal Club Zalău a organizat două turnee de pregătire în decurs de două săptămâni, ambele desfăşurându-se în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. La primul turneu au fost invitate CSM Slatina, CSM Târgu Jiu şi Bekescsabai Elore, zălăuancele câştigând în faţa celor trei adversare. La competiţia de la finalul săptămânii trecute, alături de HC Zalău au mai participat SCM Craiova, Kisvardai KC şi Gloria Buzău.

Echipa condusă de Gheorghe Tadici a avut un parcurs bun şi în al doilea turneu, câştigând toate cele trei meciuri susţinute. În primul duel al turneului, gazdele s-au impus cu 35 – 25 împotriva Craiovei, iar în celălalt meci, Kisvardai KC a dispus la limită, 25 – 24 de Gloria Buzău. În a doua partidă pe care a susţinut-o Zalăul, echipa lui Tadici a câştigat cu 31 – 27 disputa cu Gloria Buzău, iar Craiova s-a impus cu 27 – 24 în faţa celor de la Kisvardai.

În a doua zi a turneului, SCM Craiova s-a impus cu 38 – 34 în faţa celor de la Gloria Buzău, iar HC Zalău a dispus cu 30 – 26 de Kisvardai. În urma rezultatelor înregistrate, formaţia de la poalele Meseşului a câştigat turneul.

Pentru Handbal Club Zalău urmează în aceste zile un nou turneu de verificare, de această dată în Ungaria, urmând ca în 28 august, echipa lui Tadici să debuteze în noua ediţie a Ligii Naţionale. HC Zalău va întâlni pe teren propriu Gloria Bistriţa-Năsăud în prima etapă a campionatului.

Foto: Cristian Moldovan

Leave a Comment