HC Zalău, victorie la scor în duelul cu CSM Slatina

HC Zalău a scăpat de zona fierbinte a clasamentului, cel puţin pentru o perioadă de timp, obţinând vineri dimineaţa o victorie clară, pe teren propriu, în duelul cu CSM Slatina. Echipa lui Tadici ocupa locul 13 înaintea jocului de vineri, cu 6 puncte, în timp ce Slatina se situa pe poziţia a XII-a, tot cu şase puncte.

Partida de vineri a fost controlată de la un capăt la altul de formaţia de la poalele Meseşului, chiar dacă scorul l-au deschis oaspetele, iar Zalăul a ratat în minutul 4 prima aruncare de la 7 metri, la scorul de 0 – 1. Mihart şi Lazic au fost principalele marcatoare ale Zalăului, făcând ca tabela să arate 6 – 2 în minutul 10, iar până la pauză, situaţia în teren nu s-a schimbat, Zalăul având tot timpul avans liniştitor. La cabine s-a intrat cu 11 – 7, Cârligeanu, fosta jucătoare a Zalăului, fiind principala marcatoare a oaspetelor.

Zalăul a ratat câteva situaţii bune de a înscrie în debutul părţii secunde, iar slătinencele s-au apropiat la două lungimi, 15 – 13. Au urmat şi două eliminări de 2 minute în tabăra Zalăului, dar echipa lui Tadici tot nu a cedat iniţiativa. Rezultatul final a fost 23 – 17 în favoarea Zalăului, victorie în urma căreia, echipa lui Tadici a acumulat 9 puncte, urcând pe locul 10.

Pentru HC Zalău urmează un alt duel pe teren propriu, în 22 decembrie, de la ora 17:00, în faţa celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

One Thought to “HC Zalău, victorie la scor în duelul cu CSM Slatina”

  1. […] HC Zalău a scăpat de zona fierbinte a clasamentului, cel puţin pentru o perioadă de timp, obţinând vineri dimineaţa o victorie clară, pe teren propriu, în duelul cu CSM Slatina. Echipa lui Tadici ocupa locul 13 înaintea jocului de vineri, cu 6 puncte, în timp ce Slatina se situa pe poziţia a XII-a, tot cu şase puncte. Partida de vineri a fost controlată de la un capăt la altul de formaţia de la poalele Meseşului, chiar dacă scorul l-au deschis oaspetele, iar Zalăul a ratat în minutul 4 prima aruncare… Citeste mai mult […]

Leave a Comment