Consiliul Județean Sălaj așteaptă colindătorii

Consiliul Județean (CJ) Sălaj se pregătește de marea sărbătoare a Crăciunului. Începând de luni, 12 decembrie și până joi, 22 decembrie, Consiliul Județean Sălaj îmbracă straie de sărbătoare și își deschide larg porțile pentru colindători. Peste 5.000 de copii de toate vârstele de la grădinițele, școlile și liceele din întreg județul, precum și cei din centrele rezidențiale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj sunt așteptați să aducă vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului și să se bucure de întâlnirea cu Moș Crăciun și de darurile acestuia.

Brazii sunt deja împodobiți, în curtea instituției a fost montată scena Nașterii Domnului Iisus Hristos, iar sania trasă de reni trebuie să poposească din clipă în clipă. Reprezentanții CJ Sălaj fac precizarea că în perioada menționată, în intervalul orar 16-17, în curtea amenajată în spiritul Crăciunului îi așteaptă pe copiii însoțiți de părinți.

 

2 Thoughts to “Consiliul Județean Sălaj așteaptă colindătorii”

  1. […] Consiliul Județean (CJ) Sălaj se pregătește de marea sărbătoare a Crăciunului. Începând de luni, 12 decembrie și până joi, 22 decembrie Citeste mai mult […]

    1. Victor

      De ce nu-i colinda Ianchis Dinu? Ii vor da angajații bani, nuci, colacii, etc!

Leave a Comment