HC Zalău, victorie în ultimul meci al sezonului

Handbal Club Zalău a încheiat cu victorie sezonul 2020 – 2021 al Ligii Naţionale de handbal feminin, echipa condusă de Gheorghe Tadici câştigând cu scorul de 30 – 25 duelul cu CSM Slatina, desfăşurat joi dimineaţa, în Sala Rapid din Bucureşti. După un început echilibrat, în care Zalăul a avut avantaj minim, 5 – 4 la finalul primelor 10 minute, slătinencele au marcat de patru ori consecutiv şi au dus scorul la 8 – 5 în favoarea lor. A fost doar „un foc de paie”, deoarece Zalăul a egalat imediat, după reuşitele lui Dindiligan, Mihart şi Ivan. Pentru ambele echipe au urmat câte două eliminări de două minute până la pauză, dar echipa lui Tadici a gestionat mai bine ultimul sfert de oră şi s-a desprins la 17 – 12 până la pauză.

Partea a doua s-a terminat la egalitate, 13 – 13, Tadici introducând în teren şi rezervele. Pentru HC Zalău a fost a 14-a victorie a sezonului, handbalistele de la poalele Meseşului terminând campionatul pe locul 9 din 15 echipe participante.

Cea mai bună marcatoare a Zalăului în acest meci a fost Alexandra Dindiligan, cu 7 goluri marcate, urmată de Andreea Mihart (6), Alexandra Severin (5), Sabrina Lazea (3), Teodora Popescu (3), Elena Mitrache (2), Irina Ivan (2), Mouna Jlezi (1) şi Larisa Serban (1).

De la CSM Slatina, cea mai bună marcatoare a fost Mihaela Ivan, cu 8 reuşite.

One Thought to “HC Zalău, victorie în ultimul meci al sezonului”

  1. Suporter

    Bravo llor. S-au descurcat admirabil intr-un campionat cu multe straine si echipe cu bugete ff mari fata de Zalau ! FELICITARI !!!!

Leave a Comment