HC Zalău şi-a stabilit obiectivul pentru noul sezon

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici şi-a propus o clasare pe unul din locurile 6 – 10, însă o decizie finală va fi luată înaintea începerii campionatului, după ce vor fi definitivate loturile tuturor echipelor din Liga Naţională

Clasată pe locul şapte la finalul sezonului trecut, după ce a pierdut în faţa echipei HC Dunărea Brăila atât în deplasare, cât şi pe teren propriu, HC Zalău speră să obţină o clasare în prima jumătate a clasamentului şi în sezonul viitor. Gheorghe Tadici a precizat că obiectivul pentru sezonul următor este o clasare pe unul din locurile 6 – 10, dar o decizie finală în acest sens va fi luată înaintea începerii campionatului, după ce îşi vor definitiva loturile toate echipele din Liga Naţională. „Ne-am propus o clasare pe unul din locurile 6 – 10 pentru următorul sezon, dar acest lucru îl vom definitiva înaintea începerii noului sezon. Multe echipe s-au întărit în această vară, iar surpriza vine de la Cisnădie, un oraş ceva mai mare decât o comună. Există acolo o bază sportivă foarte modernă. Avertismentul a fost dat încă de anul trecut, când Măgura Cisnădie a cumpărat tot ce a fost scos la licitaţie de către Oltchim, inclusiv autocarul echipei. Noi am transferat trei jucătoare tinere, dar lotul nu este încă definitivat. Este adevărat că nici nu sunt adeptul transferurilor, doar de dragul de a aduce jucătoare. O infuzie de jucătoare în fiecare an înseamnă o scădere în ceea ce priveşte omogenitatea şi a relaţiile de joc. Eu consider că stăm bine la toate capitolele, sper ca şi portarii să aibă un aport important, fiindcă perforanţele depind mult şi de evoluţia portarilor”, a declarat Gheorghe Tadici.
Managerul Gheorghe Tadici a ţinut să clarifice subiectul „Crina Pintea”, mai ales că s-au făcut multe speculaţii în ultima perioadă. „Crina Pintea nu s-a prezentat la pregătire, cu toate că este sub contract cu HC Zalău. Clubul a investit mult în ea şi, ca atare, este pasibilă de suspendare până în luna februarie. Clubul ia în calcul şi cererea unor despăgubiri, fiindcă nu şi-a respectat contractul, iar noi suntem la zi cu bani, iar în aceste condiţii probabil vom angaja şi un avocat şi vom deschide un proces împotriva jucătoarei. Cert este că şi-a bătut joc de eforturile mele şi ale clubului, după ce am investit în ea atât financiar cât şi moral. Ceea ce face ea, învăţată de nişte „samsari” de jucătoare, produce daune clubului. Noi trebuie să căutăm handbaliste, când, de fapt, avem jucătoare sub contract care evoluează pe postul respectiv”, a mai precizat antrenorul zălăuan.
Sub comanda managerului Gheorghe Tadici se pregătesc şi două handbaliste cu dublă legitimare la CSS Zalău, portarul Adina Sabău şi jucătoarea Olivia Truţă, ultima fiind abia în primul an la junioare I. „Sunt jucătoare de perspectivă, iar dacă îşi doresc să muncească şi vor da dovadă de seriozitate, pot ajunge în câţiva ani handbaliste de Ligă Naţională”, este de părere Tadici.
Jucătoarele de la HC Zalău vor continua pregătirea pe plan local până joi, când vor pleca într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei.

6 Thoughts to “HC Zalău şi-a stabilit obiectivul pentru noul sezon”

 1. pipa

  E normal ca o jucatoare aflata in ultimele 6 luni de contract sa astepte si alte oferte. Un manager inteligent ar fi inceput negocierile cu jucatoare de vreo 2 ani si nu ar fi ajuns in situatia asta.

 2. @pipa

  Nu este in ultimele 6 luni , are contract pana in Februarie , nu stii sa citesti ? A luat-o de pe strada , nici nu stia bine sa umble, era in clasa zecea la profesionala agricola , cu 98 de kg pe ea , si acum arata cum arata , dar cum arata daca nu il intalnea pe Tadici si cine era ? Ingrijitoare la o ferma de bovine , cum este si ea ..

 3. pipa

  Ok, nu e in ultimele 6 luni, e in ultimele 7-8. fondul problemei ramane. a luat o jucatoare tanara, i-ai dat contract pe 5 ani, ai invatat-o handbal. e si normal ca in primii ani salariul sa nu fie foarte mare. daca ai vazut ca in 2-3 ani a crescut de ce ai asteptat sa se ajunga aici si nu ai inceput negocierile pentru un nou contract din timp?

 4. aaa

  Ce conteaza daca e in ultimele 6 sau 8 luni? Cat timp se afla sub contract trebuie sa se prezinte la anrenamente… daca nu sa plateasca. E simplu.

 5. pipa

  In mod normal nu conteaza, trebuie sa mergi la munca. Dar problemele au aparut cand nu a mai vrut sa semneze noul contract. atunci ei i-a facut program separat de pregatire cand celelalte fete erau in vacanta. si ca sa nu bata la ochi l-a denumit program de recuperare. de aici inainte e greseala ei ca nu s-a prezentat la antrenamente. Dar aduceti-va aminte si alte cazuri: Czeczi, Szucz, au fost cazuri aproximativ la fel, cand nu au semnat prelungirea le-a scos inafara lotului.

 6. Anonim

  asta miroase a marlanie

Leave a Comment