HC Zalău s-a despărţit şi de al doilea pivot

După ce a renunţat la serviciile Georgianei Bazon, managerul Gheorghe Tadici a trimis-o din cantonamentul de la Cheile Grădiştei şi pe Alexandra Lazăr, jucătoare ce evolua tot pe postul de pivot

După aproape două săptămâni de pregătire intensă la Cheile Grădiştei, HC Zalău se va întoarce acasă vineri seara, nu înainte însă de a susţine un amical împotriva echipei Măgura Cisnădie. Este al treilea joc de veririficare din această săptămână pentru handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici, care au susţinut miercuri şi joi o „dublă” cu CSM Râmnicu Vâlcea.
„Fetele s-au pregătit bine, am avut parte de condiţii foarte bune, iar cantonamentul îl încheiem cu câteva jocuri de verificare. Am combinat antrenamentele de afară cu cele din sala de forţă, fără să întâmpinăm mari probleme. Diana Puiu simte o contractură musculară la gamba piciorului drept, dar nu este ceva grav, iar Larisa Tamaş acuză o uşoară stare de răceală, însă şi ea îşi va reveni în zilele următoare”, ne-a dezvăluit managerul Gheorghe Tadici.
Lotul care a plecat în cantonament nu va fi, însă, acelaşi şi la întoarcere. „Am trimis-o acasă pe Alexandra Lazăr, fiindcă mă nemulţumeşte modul în care se pregăteşte. Are doar două viteze”, a precizat Tadici, care punea că-i mai oferă o şansă sportivei în momentul în care a readus-o la Zalău.
Handbalistele de la HC Zalău vor avea două zile de pauză, iar de luni vor relua pregătirea pe plan local.
Clubul zălăuan va organiza în perioada 18 – 19 un turneu amical la care vor fi prezente trei echipe din Ungaria: NKS Dunaujvasori, NKSE Bekescsabai şi DVCS Debrecen. La zece zile distanţă, formaţia zălăuană va participa la un alt turneu de pregătire, organizat de echipa maghiară, Bekescsabai.

Leave a Comment