HC Zalău rămâne cu patru victorii şi după duelul cu SCM Râmnicu Vâlcea

După victoria obţinută în 3 februarie, pe terenul Daciei Mioveni, scor 23 – 24, HC Zalău a întâlnit doar echipe de top din Liga Naţională, Dunărea Brăila, Gloria Bistriţa-Năsăud, iar duminică, pe teren propriu, SCM Râmnicu Vâlcea, ocupantele locurilor trei, patru şi cinci. După înfrângerile în faţa celor de la Brăila şi de la Bistriţa, zălăuancele sperau la un rezultat favorabil în faţa vâlcencelor, deşi diferenţa de valoare dintre cele două loturi este cât se poate de clară.

În faţa unei săli pline, HC Zalău a încercat duminică să ţină pasul cu echipa vizitatoare, iar în prima parte a reuşit să  joace aproape „de la egal la egal” cu formaţia din Vâlcea. 16 – 18 a fost scorul pauzei, după ce în minutul 19 tabela indica 12 – 12. Timp de aproape şase minute, Zalăul nu a reuşit să marcheze, iar formaţia din Zăvoi s-a desprins la 16 – 12.

În partea secundă, Vâlcea s-a desprins şi mai mult, cea mai mare diferenţă de scor fiind înregistrată în minutul 48, când oaspetele au condus cu 29 – 22. Gheorghe Tadici a contestat arbitrajul în unele momente, după o serie de decizii controversate, cum a fost şi cea din finalul partidei, când Lazic a fost blocată printr-un fault dur la linia de nouă metri, impunându-se direct cartonaş roşu.

Vâlcea s-a impus în cele din urmă cu 33 – 29, un rezultat care menţine Zalăul pe locul 12 (loc de baraj), cu 14 puncte acumulate, la trei puncte în spatele Coronei Braşov şi la patru lungimi în spatele echipei CSM Târgu Jiu.

Miercuri, 13 martie, zălăuancele se vor deplasa la Brăila, pentru duelul din sferturile de finală ale Cupei României cu HC Dunărea Brăila, iar sâmbătă, 16 martie, vor evolua pe terenul celor de la Ştiinţa Bucureşti.

 

3 Thoughts to “HC Zalău rămâne cu patru victorii şi după duelul cu SCM Râmnicu Vâlcea”

  1. […] pline, HC Zalău a încercat duminică să ţină… Articolul HC Zalău rămâne cu patru victorii şi după duelul cu SCM Râmnicu Vâlcea apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. În atenția lui Mureșan

    Voi așteptați ca să se respecte legile, dar voi nu sunteți în stare ori nu vreți sa menționați sursa unei poze

Leave a Comment