HC Zalău rămâne cu două victorii după cinci etape

Fără aportul a şase titulare, menajate de Gheorghe Tadici pentru duelul de sâmbătă, din cupele europene, HC Zalău a fost un fel de „sparring-partner” în disputa cu SCM Craiova, de marţi dimineaţa. Portarul Paula Vişan şi jucătoarele de câmp Valentina Panici, Andrada Trif, Raluca Irimia, Larisa Tămaş şi Roxana Rob au fost cele şase absenţe din partida cu oltencele, menajate de Gheorghe Tadici pentru disputa turul trei preliminar al Cupei EHF.
Zalăul a condus o singură dată pe tabelă, exact în debutul partidei, prin golul marcat de Ana Ciolan, după care, Craiova s-a instalat la conducere, distanţându-se la şase goluri până la finalul primei reprize, când tabela a arătat 18 – 12.
Repriza a doua s-a desfăşurat în acelaşi ritm, Craiova fiind echipa mai prezentă în joc. Partea secundă a fost câştigată tot echipa gazdă, craiovencele pregătite de Bogdan Burcea câştigând cu 13 – 12. Rezultatul final a fost 31 – 24, scor în urma căruia, Craiova se menţine pe poziţia a II-a, cu cinci victorii din tot atâtea partide disputate, în timp ce Handbal Club Zalău rămâne cu doar două victorii, dintre care una pe teren propriu, iar cealaltă pe terenul echipei Rapid Bucureşti.
„E bine că am înscris 24 de goluri împotriva Craiovei, în condiţiile în care am jucat fără şase titulare. Sunt foarte îngrijorat de forma slabă prin care trece Ana Maria Dragut după ce s-a întors de la lotul naţional. Am lăsat acasă şase titulare, fiindcă am considerat că şansele sunt oricum foarte mici să obţinem o victorie, mai ales că echipa din Craiova a câştigat în primele patru etape. O parte dintre ele se confruntă şi cu uşoare probleme de sănătate şi am dorit să le menajez pentru jocul de sâmbătă, din cupele europene. Am vrut să le dau posibilitatea şi celorlalte handbaliste să îşi arate potenţialul, iar în mare parte m-am edificat. Pot să le remarc pe Kelemen, pe Ciolan, pe Nica, pe Constantinescu şi pe Stângă. Claudia Constantinescu este refăcută în proporţie de 80 la sută şi se poate conta pe ea în partidele următoare. Ciolan a demonstrat că o poate înlocui cu succes pe Irimia. Chiar dacă a marcat doar două goluri, Nica a avut nouă recuperări şi cinci pase de gol”, a declarat Gheorghe Tadici.
Sâmbătă, de la ora 11:30, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” este programat meciul din cadrul primei manşe a turului trei preliminar din Cupa EHF, echipa zălăuană urmând să întâlnească formaţia turcă, Ankara Yenimahalle.
SCM Craiova: Florentina Stanciu, Iulia Dumanska – Cristina Zamfir (11), Zelika Nikolic (6), Patricia Vizitiu (3), Teodora Popescu (3), Ana Maria Apipie-Ţicu (2), Bobana Klikovac (1), Andreea Pricopi (1), Andreea Rădoi (1), Jelena Trifunovic (1), Alexandra Colac (1), Nicoleta Tudor (1), Carmen Şelaru-Ilie, Lorena Stoican şi Valentina Ardean-Elisei. Antrenori: Bogdan Burcea (principal) şi Grigore Albici (secund).
HC Zalău: Raluca Kelemen – Ana Ciolan (6), Claudia Constantinescu (6), Abed Kader (4), Andreea Stângă (3), Ana Maria Dragut (2), Cristiana Nica (2), Sabrina Lazea (1), Diana Nichitean şi Alexandra Bojan. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici

4 Thoughts to “HC Zalău rămâne cu două victorii după cinci etape”

  1. Anonim

    scor irelevant, nu au jucat Visan, Bardac, Tamas, Irimia si Rob

  2. Ronaldo

    Vai da ce tadici depinde de bardac si visan la valoarea Lui nu cred Asa mare antrenor ,,,,,,,,

  3. Anonim

    Da! E cel mai mare antrenor ca rezultate din Romania din ultimi 30 de ani! Tu ” ronaldo” cu r mic esti un anonim in ….viata ! Din pacate…

  4. Fan

    Da foarte mare antrenor ultimul titlu cu Zalau acum 13 Ani ca la lo oltchim oricine a fost antrenor a iesit campion

Leave a Comment