HC Zalău pregăteşte a şasea victorie a sezonului

După victoria obţinută săptămâna trecută pe terenul Ştiinţei Bucureşti, HC Zalău ţinteşte un nou succes la finalul acestei săptămâni. Handbalistele conduse de Gheorghe Tadici vor primi vizita echipei CSM Târgu Jiu, formaţie clasată pe locul 9 în Liga Naţională, cu 21 de puncte. Zălăuancele lui Tadici au moralul ridicat după succesul din Capitală şi vor să-şi adjudece sâmbătă toate punctele puse în joc, puncte care ar conta foarte mult în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Situată pe locul 12, ultimul care asigură prezenţa la barajul de menţinere în Liga Naţională, echipa zălăuană are 17 puncte acumulate, la egalitate cu ocupanta locului 11, Corona Braşov. Pe poziţia a X-a se situează Măgura Cisnădie, cu 18 puncte.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Târgu Jiu este programată sâmbătă, la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Meciul va fi oficiat de o brigadă din Mihai Pârvu (Bucureşti) şi Mihai Potîrniche (Buzău), iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat Viorel Dobre din Bucureşti.

Preţul unui bilet este de 10 lei, acestea urmând să fie puse în vânzare vineri, 22 martie, în intervalul orar 15 – 18 şi sâmbătă, în ziua meciului, începând cu ora 9.

 

One Thought to “HC Zalău pregăteşte a şasea victorie a sezonului”

  1. […] ultimul care asigură prezenţa la barajul de menţinere în Liga… Articolul HC Zalău pregăteşte a şasea victorie a sezonului apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment