HC Zalău, misiune imposibilă pe terenul Craiovei

După duelul „cu cântec” de pe teren propriu, în faţa celor de la Gloria Buzău, încheiat cu scorul de 27 – 27, HC Zalău va avea o misiune extrem de dificilă sâmbătă, pe terenul ocupantei locului trei. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va evolua pe terenul formaţiei SCM Universitatea Craiova. Oltencele antrenate de Bogdan Burcea au obţinut şase victorii în primele opt etape, mai având înregistrare o remiză şi o înfrângere, în timp ce zălăuancele au două victorii, o remiză şi cinci înfrângeri. Cu 19 puncte acumulate, Craiova se află la egalitate de puncte cu ocupanta locului doi, CSM Râmnicu Vâlcea şi la două puncte în spatele liderului CSM Bucureşti.
Partida dintre SCMU Craiova şi HC Zalău este programată sâmbătă, la ora 12, în Sala Polivalentă din Craiova.
În cadrul etapei a noua au mai fost programate partidele: HC Dunărea Brăila – SCM Corona Braşov, CSM Târgu Jiu – Rapid Bucureşti, Gloria Buzău – Măgura Cisnădie, Ştiinţa Bucureşti – Minaur Baia Mare, Gloria Bistriţa – Dacia Mioveni, SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti.

2 Thoughts to “HC Zalău, misiune imposibilă pe terenul Craiovei”

  1. […] După duelul „cu cântec” de pe teren propriu, în faţa celor de la Gloria Buzău, încheiat cu scorul de 27 – 27, HC Zalău va avea o misiune extrem de dificilă sâmbătă, pe terenul ocupantei locului trei. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va evolua pe terenul formaţiei SCM Universitatea Craiova. Oltencele antrenate de Bogdan Burcea au obţinut şase victorii în primele opt etape, mai având înregistrare o remiză şi o înfrângere, în timp ce zălăuancele au două victorii, o remiză şi cinci înfrângeri. Cu 19 puncte acumulate, Craiova se află… Citeste mai mult […]

Leave a Comment