HC Zalău, locul trei la turneul de la Braşov

Echipa pregătită de managerul Gheorghe Tadici a participat vineri şi sâmbătă la un turneu de verificare la Braşov, competiţie la startul căreia s-au aliniat nu mai puţin de şase echipe. Pe lângă HC Zalău şi formaţia organizatoare, Corona Braşov, au mai fost prezente: CSM Ploieşti, România-junioare, HC Piatra Neamţ şi CSM Bucureşti.
Valeria Beşe şi compania au fost repartizate în Grupa B, alături de CSM Bucureşti şi HC Piatra Neamţ. Zălăuancele au înregistrat o victorie şi o remită în faza grupelor, învingând cu 36 – 17 HC Piatra Neamţ şi terminând la egalitate, 29 – 29, disputa cu CSM Bucureşti. În al treilea meci al grupei, CSM Bucureşti s-a impus cu 40 – 22 în faţa formaţiei din Piatra Neamţ.

În cealaltă grupă, Corona Braşov a terminat pe primul loc, după 34 – 33 cu lotul naţional de junioare şi 37 – 24 cu CSM Ploieşti, în timp ce duelul dintre România-junioare şi ploieştence s-a încheiat cu victoria formaţiei din Ploieşti, 38 – 31.
Ocupantele locului întâi din cele două grupe, Corona Braşov şi CSM Bucureşti, au evoluat sâmbătă pentru stabilirea locurilor 1 – 2. Partida a fost întreruptă însă în minutul 54, la scorul de 31 – 26 pentru braşovence, din cauza unei accidentări a unei jucătoare din Capitală, moment în care tehnicianul Vasile Mărgulescu a decis să scoată echipa de pe teren.
Duelul pentru stabilirea locurilor 3 – 4 a fost câştigat de HC Zalău, formaţia lui Tadici învingând la o diferenţă de două goluri, 26 – 24 CSM Ploieşti.
Locul cinci a fost ocupat de România-junioare, care a dispus la o diferenţă de 20 de goluri, 38 – 18 de HC Piatra Neamţ.

Leave a Comment