HC Zalău, locul şapte în Liga Naţională cu trei etape înainte de finalul sezonului

Handbal Club Zalău a obţinut sâmbătă a 12-a victorie în actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, rezultat în urma căruia a acumulat 37 de puncte, urcând pe locul şapte în clasament, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Zălăuancele au întâlnit pe teren propriu CSM Deva, formaţie de care au dispus cu 27 – 18, după ce la pauză au condus 14 – 11. Echipa lui Tadici a început în forţă, marcând de patru ori în primele şase minute, în timp ce oaspetele au înscris primul gol abia în minutul şapte. După un sfert de oră a venit şi prima eliminare a meciului, Irina Croitoru, de la oaspete, iar în minutul 18 a fost sancţionată cu eliminare de două minute şi zălăuanca Mouna Jlezi. Cu cinci minute înainte de pauză, devencele s-au apropiat la un gol, 10 – 11, după aruncarea de la şapte metri transformată de Diana Şaman, dar Zalăul s-a desprins, din nou, la trei lungimi, prin cele două aruncări de la şapte metri transformate de Mihart şi prin reuşita lui Jlezi. În partea a doua, HC Zalău s-a desprins decisiv, având de câteva ori avans chiar de zece goluri pe tabelă.

Cea mai bună marcatoare a Zalăului a fost Emilija Lazic, cu şase reuşite, iar de la oaspete, Malac şi Şaman, ambele cu câte cinci goluri înscrise.

Pe primul loc în Liga Naţională se situează Rapid Bucureşti, cu 60 de puncte, urmată de CSM Bucureşti, cu 56 de puncte şi SCM Râmnicu Vâlcea, cu 52.

În ultimele trei runde, zălăuancele se vor duela cu Gloria Buzău (în deplasare), cu CSM Bucureşti (pe teren propriu) şi cu Măgura Cisnădie (în deplasare).

2 Thoughts to “HC Zalău, locul şapte în Liga Naţională cu trei etape înainte de finalul sezonului”

  1. […] Handbal Club Zalău a obţinut sâmbătă a 12-a victorie în actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, rezultat în urma căruia a acumulat 37 de puncte, urcând pe locul şapte în clasament, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Zălăuancele au întâlnit pe teren propriu CSM Deva, formaţie de care au dispus cu 27 – 18, după ce la pauză au condus 14 – 11. Echipa lui Tadici a început în forţă, marcând de patru ori în primele şase minute, în timp ce oaspetele au înscris primul gol abia… Citeste mai mult […]

  2. […] Handbal Club Zalău a obţinut sâmbătă a 12-a victorie în actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, rezultat în urma căruia a acumulat 37 de puncte, urcând pe locul şapte în clasament, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Zălăuancele au întâlnit pe teren propriu CSM Deva, formaţie de care au dispus cu 27 – 18, după ce la pauză au condus 14 – 11. Echipa lui Tadici a început în forţă, marcând de patru ori în primele şase minute, în timp ce oaspetele au înscris primul gol abia…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment