HC Zalău începe ultimul asalt pentru menţinerea în Liga Naţională

După o pauză de trei săptămâni, HC Zalău revine pe semicerc cu un joc extrem de important, dar şi extrem de dificil. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici vor întâlni pe teren propriu Măgura Cisnădie, o echipă cât se poate de incomodă şi cu un antrenor care şi-a dorit mereu să învingă Zalăul pe teren propriu.

Până la finalul sezonului, mai sunt şase etape de disputat, şase runde în care HC Zalău va juca cu sabia lui Damocles deasupra capului, fiindcă orice punct câştigat sau pierdut va conta enorm în economia clasamentului. Echipa din Cisnădie ocupă locul 10, ultimul care perminte menţinerea în primul eşalon, având 22 de puncte acumulate. Echipa zălăuană ocupă penultimul loc, cu 11 puncte, terminând la egalitate partida din etapa trecută, când a evoluat pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu, 22 – 22. Aflată în acest moment pe loc retrogradabil, HC Zalău speră la un succes în faţa celor de la Cisnădie, o victorie care i-ar mări semnificativ şansele la evitarea retrogradării. Pentru formaţia de la poalele Meseşului urmează două deplasări, la fel de dificile ca şi jocul cu Măgura Cisnădie: la CSM Slatina şi la SCM Râmnicu Vâlcea.

„Luptăm împreună” este mesajul clubului HC Zalău, care aşteaptă iubitorii de handbal în număr cât mai mare la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” joi, începând cu ora 17:30, la duelul cu Măgura Cisnădie. Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, între orele 15 şi 17 şi joi, de la ora 16. „Împreună mergem mai departe pentru momente mai bune” este un alt mesaj al clubului zălăuan, care se află pe prima scenă a handbalului românesc din 1987, după ce înainte mai fusese doi ani în prima divizie, în perioada ’84 – ’86.

 

2 Thoughts to “HC Zalău începe ultimul asalt pentru menţinerea în Liga Naţională”

  1. […] După o pauză de trei săptămâni, HC Zalău revine pe semicerc cu un joc extrem de important, dar şi extrem de dificil. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici vor întâlni pe teren propriu Măgura Cisnădie, o echipă cât se poate de incomodă şi cu un antrenor care şi-a dorit mereu să învingă Zalăul pe teren propriu. Până la finalul sezonului, mai sunt şase etape de disputat, şase runde în care HC Zalău va juca cu sabia deasupra capului, fiindcă orice punct câştigat sau pierdut va conta enorm în economia clasamentului. Echipa… Citeste mai mult […]

  2. […] După o pauză de trei săptămâni, HC Zalău revine pe semicerc cu un joc extrem de important, dar şi extrem de dificil. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici vor întâlni pe teren propriu Măgura Cisnădie, o echipă cât se poate de incomodă şi cu un antrenor care şi-a dorit mereu să învingă Zalăul pe teren propriu. Până la finalul sezonului, mai sunt şase etape de disputat, şase runde în care HC Zalău va juca cu sabia lui Damocles deasupra capului, fiindcă orice punct câştigat sau pierdut va conta enorm în economia…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment