HC Zalău începe în Ungaria seria turneelor amicale

Handbal Club Zalău se află de mai bine de o săptămână într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, managerul Gheorghe Tadici având sub comanda sa 16 jucătoare. De câteva zile, jucătoarele de la HC Zalău au început şi pregătirea specifică, iar astăzi vor susţine primul amical al verii. Formaţia de la poalele Meseşului se va duela cu ocupanta locului trei din sezonul trecut, Corona Braşov, o altă echipă aflată în cantonament la Cheile Grădiştei. SCM Universitatea Craiova este o altă echipă care a ales să se pregătească în aceeaşi staţiune montană şi pe care zălăuancele o vor întâlni mâine, în al doilea meci amical.
Există varianta ca amicalul programat vineri, cu Măgura Cisnădie, să nu se mai desfăşoare, mai ales că interul Teodora Bloj şi portarul Adina Sabău au suferit uşoare accidentări.
Primul turneu de verificare din această vară la care va participa HC Zalău este programat în perioada 4 – 6 august, în oraşul maghiar, Kisvarda.
O săptămână mai târziu, formaţia zălăuană va participa la un nou turneu, organizat la Bistriţa, iar în perioada 19 – 20, HC Zalău va organiza în Sala Sporturilor „Cupa Consiliului Judeţean”.

Leave a Comment