HC Zalău, debut „cu cântec” în Liga Naţională

HC Zalău va susţine duminică primul meci din noul sezon, partida fiind programată la ora 11, pe terenul formaţiei CSM Roman. Jocul a fost devansat cu trei zile la socilitarea clubului din Roman, iar Federaţia Română de Handbal a acceptat ca meciul să se joace duminică fără acordul clubului condus de Gheorghe Tadici.

Cea de-a 60-a ediţie a Ligii Naţionale de handbal feminin va debuta duminică, începând cu ora 11, cu partida dintre CSM Roman şi HC Zalău. Prima etapă a sezonului a fost programată pentru miercuri, 6 septembrie, dar meciul dintre cele două formaţii a fost devansat la solicitarea clubului din Roman, Federaţia Română de Handbal acceptând ca partida să se dispute duminică fără acordul clubului HC Zalău. Practic, este o programare abuzivă, având în vedere că oficialii clubului zălăuan ne-au informat că nu şi-au dat acordul pentru ora şi data disputării meciului.
„Ne vedem nevoiţi să mergem cu maşinile personale, fiindcă duminică nu am solicitat microbuz firmei care ne asigură transportul, din moment ce nu ma fost de acord cu ora şi data disputării meciului. Cei de la Roman trebuiau să modifice doar data de disputare a meciului cu CSM Bucureşti, din etapa a doua, nu şi partida din prima rundă, deoarece în cupele europene joacă abia la finalul săptămânii viitoare”, a precizat Gheorghe Tadici.
Oficialii clubului zălăuan susţin că au făcut demersuri ca partida să se dispute într-o altă zi, dar oficialii clubului din Roman nu au fost de acord cu nicio altă propunere, iar dacă acest lucru s-a făcut cu buna ştiinţă a forului de specialitate, nu putem decât să credem că interesul personal este pus, din nou, înaintea performanţei sportive şi a bunei desfăşurări a celei mai importante competiţii handbalistice din România.
În cadrul primei etape a Ligii Naţionale au mai fost programate partidele: Rapid Metrou Bucureşti – CSM Slatina, Corona Braşov – HCM Râmnicu Vâlcea, Danubius Galaţi – HC Dunărea Brăila, Măgura Cisnădie – Universitatea Cluj, SCM Craiova – CSM Bistriţa, Unirea Slobozia – CSM Bucureşti.

Alte articole

2 Thoughts to “HC Zalău, debut „cu cântec” în Liga Naţională”

  1. Adrian

    federatia romana de handbal este condusa de oameni carora le pasa doar de interesele personale ! La Roman s-a facut campanie electorala pentru actualul „presedinte” al FRH ,Dedu cu toti primari din Moldova ,adunati intr-un Wekend la sfat . de unul Leoreanu actual deputat . Abuz total si lipsa de elementar bun simt al unor jigodii recunoscute si hulite de toata lumea handbalului ! RUSINE FRHandbal si comisiilor de corupti !

  2. Manea

    Impostorii spagari de la FRH !!!

Leave a Comment